2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست
خودم نداشتمولی هم خواهرم، هم بابام، هر دو دارنخواهرم یه مدل میان رده داره نسبتا خوبهولی گوشی بابام ا ...

شیائومی همونطور ک گفتم امکانات دوربین و ادیتش بالاس، اگه خیلی تو این کارایی ب دردتون میخوره

ولی سامسونگ A15 جدیدتره نسبت به ۱۴، مامانم داره. خیلیییی خوبه

اون مدل سامسونگی ک شما نوشتین، گوشی فوق العاده ای هست

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟آخه میگن گوشی های پرچمدار شیائومی خیلی بهتر از میان رده هاشهاگه نه خودم اول نظرم رو سامسونگ بود

ببین ما همه خانوادمون سامسونگ داشتیم و داریم

خاهرم خاس گوشی بخره گول حرف بقیه رو خورد ک شیائومی جدیدتره بهتره این حرفا

تو یسالی ک خریده راضی نبود میگف زود شارژ خالی میکنه

چن وقت پیش چن قطره آب ریخت رو صفحه گوشی

از فرداش تاچش از کار افتاد هرجا میبره تعمیر هرکی ی ایراد میگیره بعدم میگه ارزش درست کردن نداره 

ولی گوشی همسرش سامسونگ مدل پایین بود افتاد تو کلمن درآورد دید سالمه کار هم میکنه😐

شیائومی همونطور ک گفتم امکانات دوربین و ادیتش بالاس، اگه خیلی تو این کارایی ب دردتون میخورهولی سامسو ...

بله ، چون کار هنری انجام میدم تا حدود زیادی دوربین برام مهمه

بله ، چون کار هنری انجام میدم تا حدود زیادی دوربین برام مهمه

دوربین s23fe هم عالیه

بازم دیجیکالا دوتا گوشی رو مقایسه کنید

و اینکه اگر دلتون نسبت به یه برندی بد باشه، نخریدش بهتره

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
هیچ کدوم رو تا حالا نداشتمسر حافظه بالای شیائومی ب شک افتادم!

از دوتاشون حافظه بالا رو میتونین بگیرین

ولی باتری شیائومی بهتره

در عوض سامسونگ از نمایشگر بهتری برخورداره

طیف رنگی و این حرفاش بهتره

نه باباشیائومی حافظه ش 512 ولی سامسونگ تهش 256

جدا؟! نمیدونم والا سامسونگ نداره

ولی ۵۱۲ گیییگ هم زیاده. پس همه ویژگی های مد نظرتون رو باید بزارید وسط و خودتون انتخاب کنید

2810