2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست
خودم نداشتمولی هم خواهرم، هم بابام، هر دو دارنخواهرم یه مدل میان رده داره نسبتا خوبهولی گوشی بابام ا ...

شیائومی همونطور ک گفتم امکانات دوربین و ادیتش بالاس، اگه خیلی تو این کارایی ب دردتون میخوره

ولی سامسونگ A15 جدیدتره نسبت به ۱۴، مامانم داره. خیلیییی خوبه

اون مدل سامسونگی ک شما نوشتین، گوشی فوق العاده ای هست

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟آخه میگن گوشی های پرچمدار شیائومی خیلی بهتر از میان رده هاشهاگه نه خودم اول نظرم رو سامسونگ بود

ببین ما همه خانوادمون سامسونگ داشتیم و داریم

خاهرم خاس گوشی بخره گول حرف بقیه رو خورد ک شیائومی جدیدتره بهتره این حرفا

تو یسالی ک خریده راضی نبود میگف زود شارژ خالی میکنه

چن وقت پیش چن قطره آب ریخت رو صفحه گوشی

از فرداش تاچش از کار افتاد هرجا میبره تعمیر هرکی ی ایراد میگیره بعدم میگه ارزش درست کردن نداره 

ولی گوشی همسرش سامسونگ مدل پایین بود افتاد تو کلمن درآورد دید سالمه کار هم میکنه😐

شیائومی همونطور ک گفتم امکانات دوربین و ادیتش بالاس، اگه خیلی تو این کارایی ب دردتون میخورهولی سامسو ...

بله ، چون کار هنری انجام میدم تا حدود زیادی دوربین برام مهمه

بله ، چون کار هنری انجام میدم تا حدود زیادی دوربین برام مهمه

دوربین s23fe هم عالیه

بازم دیجیکالا دوتا گوشی رو مقایسه کنید

و اینکه اگر دلتون نسبت به یه برندی بد باشه، نخریدش بهتره

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
هیچ کدوم رو تا حالا نداشتمسر حافظه بالای شیائومی ب شک افتادم!

از دوتاشون حافظه بالا رو میتونین بگیرین

ولی باتری شیائومی بهتره

در عوض سامسونگ از نمایشگر بهتری برخورداره

طیف رنگی و این حرفاش بهتره

نه باباشیائومی حافظه ش 512 ولی سامسونگ تهش 256

جدا؟! نمیدونم والا سامسونگ نداره

ولی ۵۱۲ گیییگ هم زیاده. پس همه ویژگی های مد نظرتون رو باید بزارید وسط و خودتون انتخاب کنید

2810