2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره و چرا

223 بازدید | 31 پست

میخوام گوشی بخرم 

تو رنج قیمت 20_30 میلیون 

بین این سه مدل موندم 

بنظرتون کدوم بهتره؟ 

ممنون میشم دلیلش رو هم بگید

تعداد رای : 13
نظرسنجی
سامسونگ گلکسی s23fe
8
61%
شیائومی 13t pro
0
0%
شیائومی ردمی نوت 13 pro plus
3
23%
غیر از سه مورد بالا با همین رنج قیمت اگه میدونید معرفی کنید
2
15%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میگم شیائومی نخر

موافقم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

والا اطلاعی ندارم نقد گوشی ها رو از یوتیوب و اینستا ببین

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1

اگر فول امکانات میخوای و با دوربین بالا و رم ۱۲ و حافظه ۵۱۲   poco f5 و poco f5 pro 

گوشی شیک و عالی هست 

در ضمن میتونی بری توی سایت mobile.ir همه گوشی ها و امکانات و قیمتشونو ببینی 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

اگر با شیائومی کار کردی، پس بگیر

چون امکانات دوربینش بالاس

وگرنه سامسونگ بگیر.

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
اگر با شیائومی کار کردی، پس بگیرچون امکانات دوربینش بالاسوگرنه سامسونگ بگیر.

خودم نداشتم

ولی هم خواهرم، هم بابام، هر دو دارن

خواهرم یه مدل میان رده داره نسبتا خوبه

ولی گوشی بابام اصلا نمیپسندم

مامانمم سامسونگ A14 داره، سر یه سال هنگ میکنه!

گوگل پیکسل ۷ 💪💪💪

شیائومی ۱۳ تی معمولی با پرو خیلی تفاوت ندارن. پولتونو هدر ندید. پرو یه کمی تو‌ پردازش تصویر بهتر عمل می‌کنه که خیلی به چشم نمیاد.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
2810