2777
2789
عنوان

خواهر دوستم با حاملگی خارج رحم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ناراحت کننده

روحش شاد

به احتمال زیاد دکتر حاذقی نرفته الان دیگه علم پیشرفت کرده

استرس نگیر شما تاثیر منفی برات داره تو این شرایطتت

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

متاسفانه همینجا من خیلی‌ دیدم خیلیا راهنمایی اشتباه میکنن زود نرو سونو یا سونو واژینال انجام نده همین باعث میشه خیلی دیر تشخیص داده بشه اکثرا یه لوله شون از دست میدن من اوایل بارداری چندبار سونو واژینال انجام دادم بچم هم سقط نشد دکتر چک میکرد حتما جای خوب لانه گزینی کرده باشه  اما متاسفانه اینجا اکثراً دکترها که اینهمه سال درس خوندن تجربه دارن قبول ندارن به حرف یه مشت ادم عامی گوش میدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کن آخه این خبرها چرا به شما میگم در این شرایطخدا رحمتشون کنه . تو الان به فکر خودت باش گل استرس م ...

دست خودم نی کلا به استرس افتادم کم استرس داشتم اینم اضافه شد بهم

متاسفانه همینجا من خیلی‌ دیدم خیلیا راهنمایی اشتباه میکنن زود نرو سونو یا سونو واژینال انجام نده همی ...

ان شاا... اگه باردار بشم حتما منم این کارو میکنم الان با این خبر خیلی ترسیدم واقعا ریسک نمیکنم

دست خودم نی کلا به استرس افتادم کم استرس داشتم اینم اضافه شد بهم

بهش فکر نکن 

تو برا خودت قرآن بخوان آیت الکرسی. چهار قل 

صلوات حضرت زهرا بفرست 

ترجیحا با بقیه حرف میزنی یه جوری غیر مستقیم بهشون بفمهمون خبرهای این مدلی حرفهای ناراحت کننده و استرس زا به تو نزنن

بهش فکر نکن تو برا خودت قرآن بخوان آیت الکرسی. چهار قل صلوات حضرت زهرا بفرست ترجیحا با بقیه حرف میزن ...

باشه ممنون خواهری حتما میخونم شمام برام دعا کنین توروخدا خیلی وقته چشم انتظارم محتاج دعاتونم

ان شاا... اگه باردار بشم حتما منم این کارو میکنم الان با این خبر خیلی ترسیدم واقعا ریسک نمیکنم

بهترین کار رو می‌کنی من چون بتا صددوده بود دکتر چندبار تا هفته نه سونو واژینال کرد الان هم ماه هشت هستم به حرف دکترت گوش بده نه حرف خاله خانباجی ها رو بعدم استرس نداشته باشه همه که خارج رحم نمیشن حتماً پیش متخصص زنان کارهات انجام بده اصلا پیش ماما یا بهداشت نرو انشالا که به زود زود باردار میشی استرس هم نداشته باش استرس خیلی بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40