2777
2789
عنوان

شوهری که میگه مثل مامان من مادرشوهر پیدا نمیکردی آنقدر که خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5774 بازدید | 124 پست
انقد بهش میگم ساعتها میشینم باهاش حرف میزنم با زبون خوش با قهر دعوا داد. انگار نه انگار. بخدا خودم ت ...

اینا وابستگی به مال دنیا دارن فکر میکنن همیشه زنده هستن و یه روزی میاد تا از این پولا استفاده کنن ولی نمیدونن اون روز همین‌امروزه

خودشون بد هستن اینا بیشتر روشون تاثیر میزاره

پاشو برو خونه ی مادرشوهرت بگو ویار فلان چیزو کردم پسرت میگه پول ندارم نمیخره

بگو من خودم برام مهم نیست برا بچه میگم

یا سر شام و نهار زنگشون بزن بگو نهار میام اونجا نهار نداریم. با مهربونی و مظلومیت بگو بعدشم چند بار برو

درست میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشون بد هستن اینا بیشتر روشون تاثیر میزاره

میدونی بنظرم تا کسی تو اون شرایط قرار نگیره نمیتونه درک کنه همه به من میگفتن بد عادتشون کردی و فلان من بودم اینجوری آدمش میکردم نمیتونن درک کنن که اینجور آدما درکی ندارن که بهشون حرفی رو فهموند انقد بهم این حرفو گفتن تو دلم گفتم خدایا یه مورد از این اخلاقا رو بذار جلوشون ببینم واقعا میتونن طرفو آدم کنن

چرا انقدر مردا بی رحمن!من از ازدواج میترسم واقعا

امضات عجب حرفی بود پر از معنا واسه گوشم گوشواره شد تا اخر عمر باهامه ممنون ازت واسه من که خیلی چیزا رو روشن کرد شد مثل تلنگر باید هر روز جلو چشم باشه بعضی حرفا اولیشم این لایک داری

والا خواهر از چی بنالیم بقران فقط خودمو کنترل میکنم این چندماهم بگذره صحیح وسلامت تودلیام به دنیابیا ...

هی خواهر من ضربانم روی 130 هست دکتر قرص پراپرانول داده که تونت نوشته واسه بچه خوب نیس مجبوری ميندازم 

انقد بهش میگم ساعتها میشینم باهاش حرف میزنم با زبون خوش با قهر دعوا داد. انگار نه انگار. بخدا خودم ت ...

هی شوهر من تا نایلون اشغال هم قناعت میکنه پلاستیک زباله نمی‌خریم ها از همین نایلون معمولی ها ميندازم اونارو از بسجمع کرده یه کمد کوچیک نایلون داریم 😭

عزیزم مقصر اول شوهرته که به حرفشون گوش میده ننه شوهر منم همینه همش میگه اینو نخریا اونو نخریا زنت لباس داره دیگه نخر بفهمه مثلاً میوه دوست دارم صدتا مثال میزنم که میوه ضرر داره  شوهر منم فقط میگه هر چی میخرم قایم کن نگو بهشون

پاشو برو خونه ی مادرشوهرت بگو ویار فلان چیزو کردم پسرت میگه پول ندارم نمیخرهبگو من خودم برام مهم نیس ...

من آنقدر رو ندارم برم بگم ویار کردم یه بار تازه باردار بودم ناهار خونه مادرشوهرم خیلی چسبید دو بشقاب خوردم شبش مرغ داشتن تو یخچال خورشت آماده بود ولی نیاورد سر سفره 

هی شوهر من تا نایلون اشغال هم قناعت میکنه پلاستیک زباله نمی‌خریم ها از همین نایلون معمولی ها ميندازم ...

شاید باورت نشه ولی شوهر منم همیشه میره ارزون ترین کیسه فریزر و زباله رو میخره همیشه دنبال ارزون ترین هاست. 

هی خواهر من ضربانم روی 130 هست دکتر قرص پراپرانول داده که تونت نوشته واسه بچه خوب نیس مجبوری ميندازم

منم اسپرین و متراول میخورم هم فشاریم هم استرسی هزاربارم دکتربه شوهرم گفت هرچیزی باعث استرسش میشه ازش دوری کن خانمت باردار باید مراقب باشه منتها تا میره خونه خاهرش رو مخشن. میاد بهوهربهانه بداخلاقی درمیاره مامانممم میگه هیچی نگو تو صبور باش گناه داره به دامادم چیزی نگو گفتم دامادت ماه اصلا تکه ولی وقتی به حرفای خاهرش میره درکش نمیرسه زن باردارش مهم نه حرفا و چرندیات واسه همین کلا دیگ باهاش بحث نمیکنم 

مثلا چجوری؟

مثلا هندونه بده زیر بغلش

بگو دوس دارم واست تیپ بزنم

یا مثلا بگو همه ی فامیلامون میگن شوهرت دست و دل بازه فلان

زشته با این لباسا برم جلوشون اونا روتو یه جور دگ‌ حساب باز کردن

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
2810