2777
2789
عنوان

شوهری که میگه مثل مامان من مادرشوهر پیدا نمیکردی آنقدر که خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5774 بازدید | 124 پست
امید وارم افسرده نشی مامان مهربون بخاطر همین مشکلات به شدت افسرده شدم بعد زایمانم خدا مادر شوهر بد ر ...

الهی آمین ولی از الان افسرده ام هیچ حسی به بچم ندارم اوایل بارداریم خیلی ذوقش و داشتم الان اصلا 

روشو ندارم به پدرشوهرم بگم هر چند باور نمیکنن آنقدر که واسه اونا دست و دل بازه

عزیزم‌اگه اونا ازت قایم نمیکنن که شوهرت براشون میخره جلو خانواده شوهرت بگو فلانی چه خوب کردی که برا مادرت اینا خریدی خودمونم گوشت نداریم برا خودمونم یادت یاشه بخری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چرا ازش‌بچه دار شدی میخوای فردا بچت ‌پر حسرت  باشه  

لطفا  بخاطر بچت  ی‌حرفه  یاد  بگیر  دست  تو جیبت  بره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

کلا پیش خانواده خودت یا اون بگو که بدونه پیگیری خانواده ها رو در جریان میزاری 

البته نباید مشکلاتو گفت 

ولی میگی حرف پدرمادرشو میگیره 

چون بگی اهن کمه و واسه بچه 

حالا اونا میفتن سرش:که چرا نمیخری

آنقدر واسه اونا دست و دل بازه که باور نمیکنن مثلا 4 تا دونه ذرت خریده بود آورد خونه بعد میرفت خونه م ...

وای عصابم ریختتت به هممم

اسی چرا یه کار نمیکنی بشینه سره جاش لَندهور؟

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم

نمیدونم چرا هیچوقت شوهرا مقصر نیستن

یا مامانش پرش کرده

یا تقصیر دختره ی خراب بوده بهش پا داده

یا خواهرش بهش خط میده

خداییش عقل بچه ی ۵ ساله از بعضی خانما بیشتره. بچه ی ۵ ساله حالیشه وقتی با تقی مشکل داره، مقصر قلی نیست همون تقیه

خانمای اینجا اینو بلد نیستن

2810