2777
2789

بعد همون مادرشوهر پرش کرده زن باردار 9 ماهه رو الان به گریه انداخته چی باید گفت؟؟؟ 

به شوهرم گفتم از مامانت نمیگذرم آنقدر که میگه قناعت قناعت تو آنقدر خسیس شدی 

منه باردارم 3 ماهه خونم گوشت ندارم تا حالا پرسیدن کم و کسری داری؟ شوهرم میگه از من پرسیدن من میگم اره میخرم از قصابی 🙄

خانوادش فکر میکنن من با ده تا دست میخورم اونا موندن 😭 

دارم میمیرم از غصه... 

شوهرم آنقدر خسیس شده حد نداره پاهام ورم کرده کفش نمیخره سوتین و میبینه کوچیک شده مسخره میکنه میگه ننداز میگم خب بریم بخریم میگه با تو هم نمیشه حرف زد هی بخریم بخریم 😭

به ننش ربطی نداره خودش می خواست می خرید

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا انقدر مردا بی رحمن!

من از ازدواج میترسم واقعا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خدا لعنت کنه مرد خسیسو ندارو میشه ساخت ولی خسیسو نه

دقیقا شوهرم میگه هر چی بخرم هر چی بخوری بارم میگی نیس درحالی که من فقط یه هفته س دارم حرف میزنم بهش گفتم انصاف داشته باش اینهمه بیکار بودی کی چیزی خواستم 

مرد خسیس خیلی بده خیلیییی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

هیچی بدهی نداره فقط بیمه میده میتونه یه زندگی خوب درست کنه ولی نمیدونم جمع میکنه یا خرج دوستاش میکنه

خب بهش لیست بده بگو اینارو بخر بیار خونه چیزی نیست

بپزم،اصلا خودش باید درکت کنه که بارداری باید بخوری نمیدونم چی بگم

2810