2777
2789
عنوان

شوهری که میگه مثل مامان من مادرشوهر پیدا نمیکردی آنقدر که خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5774 بازدید | 124 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اسپرین و متراول میخورم هم فشاریم هم استرسی هزاربارم دکتربه شوهرم گفت هرچیزی باعث استرسش میشه ازش ...

مامان منم اول شوهرمو دوس داشت میگه الان از چشمم افتاده از بس اذیتت کرده 

آره شوهرم خیلی بده خدا ازش نگذره

اینجوری نگو عزیزم ایشالله خدا عاقلش کنه بخدا مادرشوهرا تا جوون بودن هزار جور تفریح و خرد خوراک داشتن به عروس میرسن میگن قناعت  من بخوام بگم تومار سر یه مانتو یک آبروریزی کرد تو مغازه تا شوهرم محلش نداد خرید الان یه سال سرکار نمیرم چون خونم دور شده دوساعت راه هر دفعه منو میبینی میگه برو سرکار دوساعت که چیزی نیست 

الهی آمین ولی از الان افسرده ام هیچ حسی به بچم ندارم اوایل بارداریم خیلی ذوقش و داشتم الان اصلا

فقط به عنوان کسی که تازه زایمان کرده بهت میگم گریه نکن عزیزم خدایی نکرده به بچت آسیب میزنی بازبون خوش یاحالاازهرراهی که میدونیشوهرتوبیارتوراه مشکلت حل شدنیه گل من حرص نخور هرکس یه جورازدست این مردهامیکشه

والا خواهر از چی بنالیم بقران فقط خودمو کنترل میکنم این چندماهم بگذره صحیح وسلامت تودلیام به دنیابیا ...

عزیزم خیلی خوب جواب دادی حالا که جواب میدی و بیخیال هم باش بذار حرصشو اونا بخورن 

به تو دلیت فکر کن 

اینجوری نگو عزیزم ایشالله خدا عاقلش کنه بخدا مادرشوهرا تا جوون بودن هزار جور تفریح و خرد خوراک داشتن ...

آخه خستم از بس دعا کردم و آدم نشد دقیقا مادرشوهرم منم میگه فلانی خیاطی میکنه تو هم کار کن

عزیزم مقصر اول شوهرته که به حرفشون گوش میده ننه شوهر منم همینه همش میگه اینو نخریا اونو نخریا زنت لب ...

امان از دخالتا بخدا قبل بارداریم منو همسرم باهم میرفتیم خرید دونفربودیم دیگه کلا خرید کامل کامل میشد 2تومن با شویندها وباقی چیزا شوهرمم خدایش خیلی لارج ازهرچیزی بهترین میخره خرید کردیم گفتم سرراهم سیب زمینی وگوجه واسه خونه مامانت بگیر کیلویی 25خریدیم تازه و سیب زمینیا پوست نازک بهترین هرچیزی خودمون خریدیم برااونام بریدم دیدم خاهرش گفت چخبره انقدر گرون جمع کن واسه داداشم خونه بخرین ماشین بخرین فلان کنین گفتم خونه رو که اجاره شکرفعلا هستیم ماشینم داریم شکر خیلیا همین پراید و206ندارن سفرمونم که خدامیرسونه دیدم گفت ن جمع و پس اندازن وفلان شوهرم گفت اشتباه کردیم واستون خرید درجه یک اوردیم دیگه. نمیاریم خوب شد دیگه خواهرش دهنشو بست 

آخه خستم از بس دعا کردم و آدم نشد دقیقا مادرشوهرم منم میگه فلانی خیاطی میکنه تو هم کار کن

اره حالا فکر کن من با سی سال سن یه کمر دردایی دارم که خدا می‌دونه بعضی وقتا قفل می‌کنه نمیتونم حتی تکون بخورم بعد میگه برو آرایشگری به شوهرم میگم مامانت چرا هی میگه دوساعت راه برو سرکار آخه راه هیچی روزی دویست کرایه ماشینم میگه ولش کن عقل نداره تو کار خودت بکن  

فقط به عنوان کسی که تازه زایمان کرده بهت میگم گریه نکن عزیزم خدایی نکرده به بچت آسیب میزنی بازبون خو ...

فکرشو میکنم بچم دنیا اومده میگم یعنی اونموقع بچمو دوس دارم؟ فعلا که دلم نمیخواد دنیا بیا دوس دارم فعلا بمونه تو شکمم هم‌شم تقصیر بابای بی‌شعورشه وگرنه قبل از بارداری واسه بچه مبمردم

اسی رو بچه باید مانور بدی 

از الان جلو خانواده شوهر بگو تغذیه ام خوب نیست،دکتر گفته بچه کم وزن و ضعیفه

خودمم که هیچی 

بلکه بهت بیشتر توجه کنند

فردا روز که بچه بدنیا اومد باید شیرش بدی ،باید خوب بخوری وگرنه بدنت تحلیل میره

مامان منم اول شوهرمو دوس داشت میگه الان از چشمم افتاده از بس اذیتت کرده

نه من واقعا شوهرم خوبه خانواده دوست منو زندگیمونو دوست داره خدایش هیچم واسم کم.نمیزاره ولی اخلاق خاله زنکی داره مامانم میگه بحث نکن باهاش دست خودش نیست این اخلاقش بخاطر اینکه تاقبل ازدواج بین سه تا زن بوده خاه یاناخواه این اخلاقش شده تو پیگیرش نباش دوتاخاهراش ومامانش بزرگش کردن اخلاق اونارو گرفته تا لحظه اخرم باهام بحث میکنه ولی دیگ اصلا من بحث نمیکنم باهاش چون میدونم این بهانه هاش از خونه خاهرش که رومخش میرن با خرفاشون

امان از دخالتا بخدا قبل بارداریم منو همسرم باهم میرفتیم خرید دونفربودیم دیگه کلا خرید کامل کامل میشد ...

افرین دم شوهرت گرم حالا ما هرچی بخریم ببریم مادرشوهرم ایراد میگیره   میگه جنسش بده   یه روز مادرشوهرم گفت من ببر بازار شوهرم گفت باشه رفتیم من قصد خرید نداشتم یه دفعه شوهرم یه مانتو ۳۵۰ تومنی خوشش اومد گفت باید اینو بخری مادرشوهرم هی از دست شوهرم میکشید نمی‌خواد واسه زنت بخری جنسش خوب نیست بیا بریم شوهرم می‌گفت نه یه ابروریزی کرد تا حریف شوهرم نشد مانتورو برام خرید اومدیم

عزیزم خیلی خوب جواب دادی حالا که جواب میدی و بیخیال هم باش بذار حرصشو اونا بخورن به تو دلیت فکر کن

بخدا تمام فکرو ذکرم تمام استرس ونگرانیام بخاطر دوقلوهام میگم خدایا خودت دادی خودتم حفظون کن من اعصاب حرص خوردن بااین ادمای نفهم رو ندارم خودت بهم ارامش وصبربده صحیح وسلامت بچه هام به دنیابیان بغل بگیرمشون خیالم راحت شه

2810