2777
2789
عنوان

شوهری که میگه مثل مامان من مادرشوهر پیدا نمیکردی آنقدر که خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5774 بازدید | 124 پست
رو داشته باش مظلوم باشی توسری خور میشی اول از آهن پایین و ...آزمایش و اینا بگو بعد بگو یه گوشت نمیخر ...

بابام خیلی بهم میرسه خیلی ها ماشالله بچم وزنش خوبه مادرشوهرم اینا فکر میکنن شوهرم رسیده بهم 

الان چیکار میکنی برگشتی خونه پدرت؟ مهریه گرفتی؟ شاغلی؟

الحمدالله خانوادم پشتمن خودمم میرم سرکار مهریه که سهله هیچی نگرفتم هر چی هم داشتم طلا و هر چی گذاشتم در اومدم از اون خونه فقط دخترم مهم بود که اونو با خودم آوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌اگه اونا ازت قایم نمیکنن که شوهرت براشون میخره جلو خانواده شوهرت بگو فلانی چه خوب کردی که برا ...

من میخوام بدونن تو چه وضعی بودم مشکلم یه بار گوشت خریدن نیس هر روز خونه بابام میخورم 

لعنت ب مرد خسیس شوهر منن خسیسه.پیر شدم از دستش روم نمیشه یه خیابون باهاش برم بسکه لباساش کهنه اس واا ...

وای خدا رحم کنه بهت.من اصلا درک نمیکنم آدم‌خسیس رو بگو آخه برا کی مبخوای پس بگو خودت کیفش ببر مگه با خودت میخوای ببری اون دنیا پول چه ارزشی داره باید استفاده کنی تا زنده ای

والا خواهر از چی بنالیم بقران فقط خودمو کنترل میکنم این چندماهم بگذره صحیح وسلامت تودلیام به دنیابیان باهر حرص خوردن ضربانم میره 110 چندروز پیش رفت 120دکترم گفت متوجه ای بارداری دیگه گفتم اره گفت پس این ضربان چی میگه گفتم استرس وبحث وعصبی شدن گفت افرین دست کشید توموهاش گفت من نمیدونم چی بهت بگم گفتم چشم رعایت میکنم شوهرم خیلی منو زندگیمونو روست داره هیچیم کمو کسرنمیزاره واسم  ولی متاسفانه اخلاق خاله زنکیم داره تا میره خونه ننه ودوتا خواهرش اخلاقش تغیرمیکنه میاد من یک هفتست سرما خوردم حال خودمو ندارم استرس بچه هامو دارم میگه زنگ بزن به مامانم سلام علیک کن احوال بپرس سراغ میگیره گفتم خاهرات پیام میدن میگم سلامشو برسونه میگه نه توزنگ بزن گفتم اصلا حالیت حالمو چه توقعاتی دارین بش برخورد گفتم مامانتم مسته دعامیکنن دستشون درد نکنه ولی توقعات بیجا دارن زن باردار حال حوصله خودشم نداره

من میخوام بدونن تو چه وضعی بودم مشکلم یه بار گوشت خریدن نیس هر روز خونه بابام میخورم

خب از همبنجا شروع کن و بعدش بگو خیلی وقته نخریده یا فلان‌چیزا را ندارم با دعوا نگو شاید مادرشوهرت تذکر داد بهش

وای خدا رحم کنه بهت.من اصلا درک نمیکنم آدم‌خسیس رو بگو آخه برا کی مبخوای پس بگو خودت کیفش ببر مگه با ...

انقد بهش میگم ساعتها میشینم باهاش حرف میزنم با زبون خوش با قهر دعوا داد. انگار نه انگار. بخدا خودم تعجب می‌کنم واقعا موندم یه آدم چقد میتونه خسیس باشه. شاخم دراومده از وقتی اومدم پیش این آدم. تو عمرم آدم ب این خسیسی ندیدم. فک میکنم یه اختلال روانیه

الحمدالله خانوادم پشتمن خودمم میرم سرکار مهریه که سهله هیچی نگرفتم هر چی هم داشتم طلا و هر چی گذاشتم ...

منم خانوادم پشتمن ولی هیچ کاری بلد نیستم میشه بگی چه کاری میکنی 

2810