2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم دعوام شده

267 بازدید | 14 پست

هیچ بدی در حقش نکردم هر وقت اومد خونم با احترام باهاش رفتار کردم هیچوقت دست خالی از خونم بیرون نرفت  چند بار خونه ی مادرم مهمونش کردن چندین بار براش هدیه خریدم...هر سال عید بهش عیدی می دادیم با اینکه ۱۲ سال ازم بزرگتره.

این خواهر شوهرم با یکی از جاریهام خیلی صمیمی هست.

من و اون جاری با هم بحثمون شد و قهر کردیم اینم خودشو انداخت وسط.بدون دلیل با من قطع رابطه کرد  عقدش دعوتمون نکرد و دیدن زایمان هام نیومد و دیگه هیچ سراغی از ما نگرفت. منم محلش ندادم  دیدن بچش هم نرفتم و زندگیمو می کردم. تا اینکه چند وقت پیش فهمیدم که هر موقع آژانس بخواد شوهرم در خدمتشه و جابه جاش میکنه با اینکه خودش شوهر داره...خلاصه یه دعوای بزرگ بین من و شوهرم راه افتاد چون من مریض بودم تنها تو بیمارستان بستری بودم اون رفته بود خواهرشو ببره جایی. 

شوهرم هم تو دعوا تمام وسیله های خونه رو می شکنه و کتک کاری می کنه...خانودام هم فهمیدن و مادرم زنگ زده بود با مادرشوهرم صحبت کنه درباره رفتارهای پسرش که این خواهر شوهرم خودشو انداخته بود وسط و کلی به مامانم بی احترامی کرده بود و گوشی هم به مادرش نداده بود...الانم هر روز رو پروفایلش براش تیکه و جمله های کوبنده میزاره.اصلا دلم نمی خواد درگیرش باشم ولی بدیهاش از ذهنم پاک نمیشه...شوهرم هم هیچوقت عزت و احساسات من براش مهم نبوده...به نظرتون چکار کنم؟؟؟

میشه یکمی باهام حرف بزنید دلم آروم شه؟

همینه دیگه خیلی بهش بها دادی سوارت شدن...

چرا هیچ وقت نمیفهمین ک با خانواده شوهرت صمیمی نشین و مثل خاهر مادر خودتون فرض نکنین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت بیشعوره

مگه تو از اون جدایی وقتی به تو بی احترامی شده چرا باید بازم به خوبیاش ادامه بده؟

باید بفهمن زنه برادرشون ینی برادرشون

به زن برادر توهین کنن ینی به برادر توهین کردن

تو شوهرتو باید توجیه کنی عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چی میشه گفت،شرایط سختی دارید،یاد بگیرید اولویت شماهم در مقابل همسرتون خواهرتون ومادرتون باشه تا فکر نکنه حق باشما نیس.هرچند مقابله ب مثل خوب نیست ولی هرچه قدر احترام کنی بدتر بی احترامی میبینید

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم
شوهرت بیشعورهمگه تو از اون جدایی وقتی به تو بی احترامی شده چرا باید بازم به خوبیاش ادامه بده؟باید بف ...

توجیه نمیشه خیلی عذابم داده به خاطر خواهرش فقط خدا می دونه چه زجری کشیدم...

توجیه نمیشه خیلی عذابم داده به خاطر خواهرش فقط خدا می دونه چه زجری کشیدم...

فقط با رفتار متقابلت ،توجیه میشه

امتحان کن گلم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810