2777
2789
عنوان

کی بچه 10 ماه داره تشریف بیارید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 34 پست
قربونت مرسی دعا کن فردا خبر خوش بشنوم 🙏😭

شنیدی به ماهم بگو خوشحال شیم

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
شنیدی به ماهم بگو خوشحال شیم

انشاالله خبرتون میکنم دعا کنین 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب زمینی دوست ندارم هووف🥺❤️

کدو آبپز کن پوره کن 

هویج آبپز کن 

ماکارانی بپز خوب بهش رب و اینا نزن بزار جلوش خودش بخوره 

شیر برنج درست کن ، من یه کوچولو نمک میزنم پسرم در حد یه نعلبکی میخوره 

موز و خرما باهم پوره کن 

یه روز موز و با پسته یا بادام پوره کن 

یه روز پسته تو فرنیش بریز 

یه  روز خرما تو فرنیش بریز 

تنوع بده 

در حد کم هم بخوره خوبه

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
حتما مولتی ویتامین بده اشتها را زیاد میکنه

فایده نداره حتی زینک هم میدم

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘

ازین توری دم نوشا بگیر،،برنج ایرانی بشور بریز داخلش بندازش تو قابلمه خورشت،،بعد که قشنگ پخت دربیار با هویج وگوشت خورد شده اینا بده بخوره،دختر من اونزمان خوش غذاذاتر بودالان که دوسال ونیمش هیچی نمیخوره وبدغذاست

پسرم نه ماهشه وزنش نه کیلو قدشو دقیق نمیدونم توی شیش ماهکی ۷۰ بود بهش غذای سفره میدم سرلاک نشاسته تخم مرغ اب پز پودر پسته بادام گردو میریزم توی ماست و نشاسته میوه به عنوان میان وعده گاهی وقتا هم بستنی میدم بهاطر دندونش خیلی شیطونه کلا دنبالش میدوام

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
کدو آبپز کن پوره کن هویج آبپز کن ماکارانی بپز خوب بهش رب و اینا نزن بزار جلوش خودش بخوره شیر برنج در ...

قطره آهن من لیپوزفر میدم دندوناش عین برفن دوتا کامل در اومده سومی تو راهه 😂

کدو آبپز کن پوره کن هویج آبپز کن ماکارانی بپز خوب بهش رب و اینا نزن بزار جلوش خودش بخوره شیر برنج در ...

فدات شم ممنونم مونده بودم چی بدم خیلی کمکم شد ایشالا خیرشو ببینی عجیجم ❤️❤️❤️❤️😘

ازین توری دم نوشا بگیر،،برنج ایرانی بشور بریز داخلش بندازش تو قابلمه خورشت،،بعد که قشنگ پخت دربیار ب ...

چه ترفندی ایول 😀😀😀

پسرم نه ماهشه وزنش نه کیلو قدشو دقیق نمیدونم توی شیش ماهکی ۷۰ بود بهش غذای سفره میدم سرلاک نشاسته تخ ...

الهی مادر واژه ای بی همتا 😂😍

خدا حفظش کنه ایشالا همه دندوناشو به سلامتی در بیاره 

الهی مادر واژه ای بی همتا 😂😍خدا حفظش کنه ایشالا همه دندوناشو به سلامتی در بیاره

فداتشم عزیزدلم 🥰❤️

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
2810