تو رو خدا شات پیام منو ایشون رو ببینید واقعا چه جوابی بهش بدم الان بارها و بارهااا خودشو دعوت کرده میاد ناهار سام با بچش تلپ میشه یه ظرف هم اندازه نهار فرداش میبره من اصلا آدم گدا و خسیسی نیستم عاشق مهمونی دادنم ولی به وقتش اونم خودم دعوت کنم نه که ایشون مثل این سواستفاده گرا هی بیاد آویزون بشه حالا قبلا شده دو ساعت مونده به شام و نهار یهو اومده خونه ام مونده ولی بعدها سفارش میداد چی درست کنم من بچه کوچیک دارم غذا خودمون و به زور درست میکنم الان بگید در جواب چی بگم اسکرین شات پست بعد میزارم گوگل نره
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
وای چقد پروو. البته استارتر فک کنم زیادی رو دادی و صمیمی شدی که میگه بااجازت بهش قول دادم!!! ممکنه اصن آدم اون روز حوصله پذیرایی نداشته باشهـ. متاسفانه این خانم درک نداره. بهتره بگی دعوتی خونه مادرت یا جایی کار داری و. تمام
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بارم شما دست پیش بگیر ببین اون اجازه میده تو اینجوری خودتو بندازی خونه ش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
وای من اصلا روم نمیشه به خواهر خودم بگم شام میام خونه ات با اینکه با خواهرم صمیمی هستیم احساس مزاحمت ...
با این حتما یه بار اینکارو بکن خودش دفعه بعد نمیاد بگو هر دفعه شما میای بچه منم میگه یه بارم ما بریم خونه خاله لطفا برامون چلو جوجه و دسر درست کن سوپم بذار مرسی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️