2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه لاغر و کم وزن دارید بیاید تجربه م بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 56 پست
الان ۱۵۰ هستم. قبلش یادم نیست ولی کم تر بودم

ی تاپیک داشتم با اکانت قبلیم ک نترکیده بود.. اونحا بعضی ها میگن ک رشد بچها بعد امپول کم شده یا حس میکنن اگ امپول نمیزدن بهتر بود ولی دکتر این نظر و نداره میکه امپول فقط رشد کندتر میکنه. ربطی ب قد نداره ک کوتاه بشه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی تاپیک داشتم با اکانت قبلیم ک نترکیده بود.. اونحا بعضی ها میگن ک رشد بچها بعد امپول کم شده یا حس می ...

راستش من از اینکه از ۸ تا ۱۰ سالگی زدم ناراحت نیستم ولی متاسفانه نباید طبق نظر اون دکتر زنان پیش میرفتیم و تو ۱۱ سالگی دوباره برام شروع میکرد. یادمه اون موقع خیلی از نظر روحی تحت فشار بودم که چرا هم سن و سال هام پریود شدن ولی من باید امپول بزنم که پریود نشم و همش خودخوری میکردم. مدام خودم رو با بچه های کلاس مقایسه میکردم که سینه های بزرگی داشتن و پریود میشدن😑😑😑

راستش من از اینکه از ۸ تا ۱۰ سالگی زدم ناراحت نیستم ولی متاسفانه نباید طبق نظر اون دکتر زنان پیش میر ...

11 سالگی دیگه واقعا سن خوبی بود حتی اگ پریود هم میشدین بد نیود.. جی بگم والا بعضی دکترها هم افراط میکنن.. این امپول ها کلسیم بدن شدید کم میکنه اگ کنارش مرتب کلسیم نخوری هم کوتاهی میاره 

11 سالگی دیگه واقعا سن خوبی بود حتی اگ پریود هم میشدین بد نیود.. جی بگم والا بعضی دکترها هم افراط می ...

اصلا کلسیم نداد بهم و نظرش این بود تا ۱۵ سالگی پریود نشم. مامان منم خوشحال بود که اگه امپول ها رو بزنم تا ۱۵ سالگی خبری از پریود نیست ولی ۱۲ سالگی پریود شدم. یادمه مامانم عزا گرفته بود بابت پریود شدنم و خودم چقدر شرمنده شدم 🥺

اصلا کلسیم نداد بهم و نظرش این بود تا ۱۵ سالگی پریود نشم. مامان منم خوشحال بود که اگه امپول ها رو بز ...

ای خدا چرا هیچی نداد...  اگ مکمل میخوردی حتما 5 تا 7 سانت بیشتر قد میکشیدی من دخترم  2 ماه بهش استراحت میدادم و دارو نمیدادم اصلا قد نمیکشید تا دارو هاش میخورد رشد میکرد  الانم ب نظرم مکمل کلسیم بخور چون تو سن رشد اون امپول ها استخوان هات و پوک کرده

ای خدا چرا هیچی نداد... اگ مکمل میخوردی حتما 5 تا 7 سانت بیشتر قد میکشیدی من دخترم 2 ماه بهش استرا ...

والا استخون بندی ظریفی دارم و همیشه هم نگران پوکی استخوانم. الان خودم مکمل و شیر و لبنیات زیاد میخورم

قدش چی؟ وزن که مهم نیس آخرسر بزرگسالی کار همه به رژیم میکشه. مهم قده

قدش خوبه الان 154 چهار ماه مونده به 12 سالگی

والا استخون بندی ظریفی دارم و همیشه هم نگران پوکی استخوانم. الان خودم مکمل و شیر و لبنیات زیاد میخور ...

حتما ازمایش کلسیم بده ی. دوره هم مکمل کلسیم وبتامین دی بگیر بخور بعد 30 سالکی بدن ادم تحلیل میره انشالاه بعدا مامان بشی تو بارداری و شیردهی ذخیره کلسیم بدنت کم نشه