2777
2789

سلام

من دخترم موقع تولد 2.700 بود. تا شبر میخورد خوب بود بعدش ک باید غذا میخورد دیگه وزن نمیگرفت شدیدااا بد غذا وزن گیری ضعیف.. من یادم تمام ذهنم این بود 2 لقمه غذا بخوره نمیره این بچه...  هرکسی میدیدش میگفت چرا به بچه ت غذا نمیدی چرا بهش نمیرسی  من کل اون روزها دغدغه م شده بود شمردن کالری غذا ک یکم وزن بگیره شب ها همش تو فکر بودم فردا براش چی درست کنم  و چقد اطرافیان به بدترین شکل منو با حرف هاشون ناراحت میکردن 

تا 2 سال پیش هم لاغر بود و کم غذا. این چند سال ک روند بلوغ ش شروع شده خیلیی خوش خوراک شده زود ب زود گشنه میشه و و چقد زیاد وزن میگیره. الان دیگه متوسط من خدا رو شکر میکنم اون موقع تپل نبود والا الان از اضافه وزن باید رژیم میگرفت

9 سالکی هم 26 کیلو بود  الان 11 سال و نیم ش 42 کیلو شده باشگاه هم مبره اندام ش عالی

خلاصه اینکه مامانا اصلا غصه وزن بچه و غذا نخوردنش نخورین اینا ب موقع ش خوب میشن  اصلا حس عذاب وجدان نداشته باشین بچه تون غذا نمیخوره..  و این روزها مبگذره مهم اینه از این لحظه هاتون لذت ببرید

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تاپیک وزن بچه و لاغریش میبینم یاد خودم میفتم. فقط برای مامانهایی ک مث منن این تاپیک زدم ک الکی حرص نخورن برا این وروجک ها

داداش کوچیکه من دقیقا همین وضع بود

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

اومده بودم نصیحتت کنم بگم غصه نخدر بزرگ میشه هیچی نمیشه😆برادرزاده من داشت میمرد از لاغری الان بزرگ شده هی میگیم کم بخدر چاق شدی رژیم میگیره🤣 والا نگرانی های ما بی مورد البته به نظر من بیشتر تقصیر اطرافیان هست 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
کلاس اول چند کیلو بود؟مامانا ایشالا یاد بگیرن هر کی بچه ات چقد لاغره بزنن دهنش😐

وزن 1 سالگی 9  

2 سالگی 11

3 سالگی 13

4 سالگی 15 

5 سالکی 17

6 سالکی 19 

7 سالگی 21

8 سالکی 23

9 سالکی 26 

10 سالگی 32

11 سالکی 38

الان هم 42 کیلو. 11 سال و 6 ماه

داداش کوچیکه من دقیقا همین وضع بود

من خیلی ناراحت میشم ک چقد الکی غصه میخوردم به جای لذت بردن از بچگی دخترم...  البته. بیشترش بخاطر حرفهایی بود ک میشنیدم  انگار من از عمد غذا ب بچم نمیدم و دارم عذابش میدم. 

اره بخدا

دختر من بدنیا اومد ۴ کیلو بود

کم وزن نبود هیچوقت اما اطرافیان ادمو دیوونه میکنن

الان همونا میگن ماشالله از همه بلندتره

همونا میگفتن چقدر لاغره همونا میگن ماشالله از همه بهتره

دهن مردم بسته نمیشه

اومده بودم نصیحتت کنم بگم غصه نخدر بزرگ میشه هیچی نمیشه😆برادرزاده من داشت میمرد از لاغری الان بزرگ ...

دقیقا از بس این فکر و تو ذهن ما کردن بچه چاق و تپل سالم و بچه لاغر مریض.. 

وزن 1 سالگی 9 2 سالگی 113 سالگی 134 سالگی 15 5 سالکی 176 سالکی 19 7 سالگی 218 سالکی 239 سالکی 26 10 ...

ماشالاااا

به اینا میگی لاغر😄😄

چقدم دقبق یادته

بچه های عین هم بودن

دو سالگی ۹ کیلو بودن

چهارسالگی ۱۱ کیلو

الانم مدرسه میرن ۱۷

اصلا هم لاغر نیستن اصلا ها

ولی تا دو سالگی لاغر بودن ینی لاغر ک نه خوب بودن

سالای دیگه شون رو نوشتم یادم نیست

الان ۱۷ کیلو لباس مناسب ۶تا ۷ سال میخرم ینی وزن شون متعادله

یه بچه اطراف مون هست سه ساله فکر کنم پونرده شونزده هست لباس ۵ تا ۶ سال میخرن. همه میگن عالیه ولی واقعا تپله ک لباس سن بالاتر میخره

2810