2777
2789
عنوان

دخوریکسالم وقتی عصبی بشه سرشو میکوبه زمین چیکارکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 45 پست

خواهرم کوچک بود کلشو میکوبوند به دیوار 

الانم معلمم شده به دلت بد راه نده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید به رفتارش پاسخ مثبت بدید یعنی با عمل کوبیدن سرش به زمین به خواستش میرسه وچون موفق بوده رفتارو تکرار میکنه وخواهد کرد ،پس راهش اینه وقتی سرشو میکوبه شما خواستشو برآورده نکنید وبی اعتنا باشید واز اتاق برید بیرون مثلا 

وای چقدر زیاد این تاپیک رو دیدم ،خیلیا میگن بچشون عصبانی بشه سرشو میکوبه،بنظرم به دفعه وسط کار حواسشو پرت کن،مثلا یکی از اون اتاق یه صدای بلند ایجاد کنه،تو بهش بگی چی بووود؟ وای بیا بریم ببینیم چی بود

یا مثلاً از پشتش یه شکلاتی بادکنکی چیزی بنداز بگو وای این چیه

حتما موقع اینکار بهش توجه کردید اونم فهمیده اینطوری به خواستش میرسه خواهرزاده منم همینطوری بود مقصر هم مامانم بود دلش طاقت نمیاورد عکس‌العمل نشون میداد یه مدت همه بی توجهی کردیم به کارش درست شد 

البته فقط جاهایی که خطرناکه مثل لبه تیز پله و... مراقب باشید که اینکارو نکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه منم همینجوری بود ی مدت طولانی 

با روانشناس مشورت کردم گفت اصلا واکنش نشون نده ولی وقتی این کارو میکنه حواسشو پرت کن بهش محبت کن ناز و نوازشش کن تا سرشو نکوبه زمین چون خطرناکه خدایی نکرده کاریش میشه ولی محبته جوری نباشه ک انگار چون میخاسته سرشو بکوبه زمین رفتی بهش محبت کنی اول باید حواسش پرت بشه

منم همه مشکلاتتو دارم و دخترم یکسالشه

خدا حفظشون کنه بخدا من دیگه عصبی میشم داد میزنم هموروئیدم دارم یکساله بعد زایمان نمیتونم بشینم همش درد دارم وکلافم آیتم اینکارارو میکنه میخوام خودم وبکشم