2777
2789

سلام دوستان پسرم متولد بهمن ۹۸ هستش الان ۴ سال و نیمشه. باید بره پیش ۱ یا ۲؟ هر دو تا پیش واجب هستن؟ هر کسی تجربه داره بهم بگه ممنون. 

پیش۱

پیش ۲ واجبه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سال دیگه باید بره پیش دبستانی

امسال پیش اختیاری باید بره که فقط هزینه الکیه و مهم نیس اگه نره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

۴۰۵ میره کلاس اول

۴۰۴پیش۲

۴۰۳ پیش۱

پیش۱واجب نیست

ولی پیش۲ بره بهتره  اماده میشه سال بعد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
۴۰۵ میره کلاس اول۴۰۴پیش۲۴۰۳ پیش۱پیش۱واجب نیستولی پیش۲ بره بهتره اماده میشه سال بعد

ممنون از توضیح کاملت ممنون. من حقیقتا میخواستم کتاب‌های پیش ۱ رو بگیرم خودم تو خونه باهاش کار کنم. پیش ۲ دیگه بره پیش دبستانی

ممنون از توضیح کاملت ممنون. من حقیقتا میخواستم کتاب‌های پیش ۱ رو بگیرم خودم تو خونه باهاش کار کنم. پ ...

خیلی خوبه

چیزی ب اون صورت هم نداره

رنگ امیزی خمیربازی شعر

موفق باشی دوست عزیز

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون