2777
2789
عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم ...

تجربه مشابهت داشتم 

هرچی خدا بخواد عزیزم

من که کتاسفانه بتام کاهش داشت  و زدن بارداری پوچ 

یادمه تو خیابون نزدیک بود غش کنم از غصه 

روزام سیاه بود 

اما دو ماه بعدش دخترم باردار شدم و الان پسرم رو باردارم

خودت رو تحت هیچ شرایطی نباز

بتا بره بالا چه بهتر و عالی

نره دو تا سه ماه بعدش دوباره اقدام میکنی

خداروشکر سالمی و نازا نیستی

من همچنان افسردگی اون روزا روم مونده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نگهشون داره. تا چند وقت بیخواب بود اولیتون؟

کلا خیلی اذیت شدم 

خیلییی بی خوابی سختی و گرسنگی کشیدم

چون روزا خواب بودم غذا دزست نمیکردم و شبا تا صبح پای بچه بیدار

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

تجربه مشابهت داشتم هرچی خدا بخواد عزیزممن که کتاسفانه بتام کاهش داشت و زدن بارداری پوچ یادمه تو خیا ...

دعا کن من تحملش رو ندارم دعا کن یکشنبه با خبر خوش بیام 🙏😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

استارتر عکس بچتو میزاری ببینم؟🥹 خیلی بچه دوست دارم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم ...

دعات کردم عزیزم یه آیت الکرسی هم خوندم 

اگه همه چیز اوکی شد خبر بده خوشحال شیم

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

من پسرم با وجود تمام اذیتو نق نقاش از دوماهگی خوابشو تنظیم کردم ۱۰ میخوابه ۶ ۷ بیداره یبارم ۳ یا ۴ شیر میخوره محیطو اروم میکنم تاریکو خنک پستونکم میدم بهش تکون میدم میخوابه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چی بدم. کدوحلوای وکدو هم میدم .گاهیم سیب

برو سمت پروتئین مخصوصا ماهیچه گوسفندی و آب قلم 

سیب زمینی هم خوبه جو پرک هم خوبه 

من پایان ۴ شروع کردم تا ۷ ماهگی تقریبا انواع سوپ رو میخورد 

بعد یکسال هم فقط وقت خواب شیر میدادم 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
2810