2777
2789

داروسازی قبولیش راحت تر از پزشکی هست.  پزشکی رتبه ی بهتری میخواد اما درسای داروسازی خیلییییی سخت تره.  داروسازی زودتر به درآمد میرسی.  ولی پزشکی بعد ۷ سال تازه یه پزشک عمومی هستی.  باید ادامه بدی و تخصص بگیری و پروسه ش طولانی تره ولی تخصص که بگیری دیگه درآمدت بالاست و برا خودت مطب میزنی.    اینو هم درنظر بگیر که داروخونه زدن به این آسونیا هم نیست.  شهرای کوچیک ممکنه اشباع شده باشن و بهت مجوز ندن برا داروخونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز رشته داروسازی همه درساش به انگلیسیه اگه بری باید تسلط کامل رو زبان داشته باشیدرساشون کلا ف ...

من عاشق داروسازی ام امسال رتبم بد نشده ولی میخام بمونم پشت ک دارو اصفهان بیارم نمیدونم چرا ولی قفلی زدم روش کلا شمی دوس دارم ولی زبانمو نمیدونم چیکار کنم قراره امسال برم کلاس ولی بازم میترسم

بابام هم میدونم گیر میده انتخاب رشته کن ولی عه

یعنی میدونی حکمت خدا رو اصن نمیدونم اخه من حاضر بودم رتبم خیلی بد بشه ولی الان تو برزخ نمونم

از پزشکی سخت تر؟

درساش سنگین تره

ولی خوب تایم کوتاه تری درس میخونی

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌