2777
2789
عنوان

اقا هستم یه لحظه بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 111 پست
خوبببین اخلاقش چطوریهفقط به تو محل نمیده یا کلا هیچ پسری واسش مهم نی

مثلا منظورم از شیطونی اینه که یه پسر خجالتی سر کلاسمون هست و همش اون رو اذیت میکنه😐😂

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این بحث بکش بیرون داداش😶😂دارم جر میخورم از خنده

فکر کن داره توی حال خودش راه میره بعدش ممد خطری با دیریفت ۳۶۰ جلوش ظاهر میشه😂😂😂

مثلا منظورم از شیطونی اینه که یه پسر خجالتی سر کلاسمون هست و همش اون رو اذیت میکنه😐😂

وقتی دختری،یک پسررودوست داشته باشه اذیتش میکنه

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

نه مثلا دختره اینجوریه که چون میدونه پسره خجالتی هست، همش توی موقعیتی قرارش میده که مجبور بشه حرف بزنه😐

دور پلیسی که خیلی اسونه من دارم دیریفت ۳۶۰ با دوچرخه یاد میگیرم که توی همچین موقع هایی انجام بدم😂

جلوی بچه دریفت میزنی ، ناقصش میکنیاااا . فعلا از همون دور پلیسی شروع کن 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه میخای بهش پیام بدی؟😂

نه اونوقت عاشق من میشه😂😂

البته که منم دخترم 

دخترا کارای رمانتیک دوست دارن مثل بهش نگاه کن 

جزوه داره بگیر داخلش شماره و اینا بذار

کلا تلاش کن یا شمارت بدی یا شمارشو بگیری 

پس قدم اول پیدا کردن یا دادن شماره 

قدم دوم کاری کن بفهمه با بقیه فرق داره و بهش اهمیت میدی با نگاه 

اگر تو کلاس جا مشخصی داره رو صندلیش یواشکی قبل از بقیه بیان گل بذار یا پاستیل (ممکنه کسی برداره😂) 

اگر جا مشخصی نداره تو ی جوری بشین تو معرض دیدش باشی و ببینیش چند دقیقه یک بار بهش نگاه کن

قدم دوم سعی کن زیاد چشم تو چشم شین

قدم سوم اخر کلاس بایست اون بره 

و در نهایت شما باید کاری کنی باهات حرف بزنه 

سوالیچیزی داشتی بیا از خودم بپرس

نری ضایع بازی در بیاری ها

اها خب اگه این نشد، میرم سراغ دوستش😂 دوستش یه جیگری هشت که نگم برات🤣

این جمله ایی که گفتی به جزاینکه هول هستی چیزی به ذهنم نرسید🙄

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

جلوی بچه دریفت میزنی ، ناقصش میکنیاااا . فعلا از همون دور پلیسی شروع کن

ما این مو ها رو توی آسیاب سفید نکردیم که بزنم کراشم رو له کنم😂

2810