2777
2789
عنوان

اقا هستم یه لحظه بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 111 پست

تک چرخ اگر جواب نداد ، دور پلیسی بزن یهو بیا روبروش وایستا ، شاید جواب داد 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین درستو بخون!پدرومادرهزینه میکنن که شما درس بخونی وآیندتو بسازی نه که بری دنبال دختر بازی وتک چرخ ...

نه هم درس میخونم و هم میخام مخ یزنم😂

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
میدونی تکچرخ یک دستی چقدر سخته😐😂 اگه اون دختره میدونست من چجوری تک میزنم با کلمه منو قبول میکرد🤣

اه اه اتفاقا من که خودم دخترم متنفرم از اینجور پسرا 

دخترا عاشق پول و قیافه میشن حالا تو هی بیا تکچرخ بزن خیلی بی فایدس خودم به همچین پسری جواب نمیدم 

تک چرخ اگر جواب نداد ، دور پلیسی بزن یهو بیا روبروش وایستا ، شاید جواب داد

دور پلیسی که خیلی اسونه من دارم دیریفت ۳۶۰ با دوچرخه یاد میگیرم که توی همچین موقع هایی انجام بدم😂

دور پلیسی که خیلی اسونه من دارم دیریفت ۳۶۰ با دوچرخه یاد میگیرم که توی همچین موقع هایی انجام بدم😂

از این بحث بکش بیرون داداش😶😂

دارم جر میخورم از خنده

به یاد ویلیام افتن کبیر i always comeback  
اه اه اتفاقا من که خودم دخترم متنفرم از اینجور پسرا دخترا عاشق پول و قیافه میشن حالا تو هی بیا تکچرخ ...

اگه از فردا به عشق خودش برم کشتی چطوره😅

2810