2777
2789
عنوان

اقا هستم یه لحظه بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 111 پست
این جمله ایی که گفتی به جزاینکه هول هستی چیزی به ذهنم نرسید🙄

نه خب منظورم اینه که ازشون خوشم میاد وگرنه دخترای دیگه هم سر کلاسمون هستن ولی برام عادی هستن

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما این مو ها رو توی آسیاب سفید نکردیم که بزنم کراشم رو له کنم😂

آره مشخصه از ، "تازه دریفت یاد گرفتنت" :/

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

واااای منو یاد خواستگارم انداختی😂😂 

البته اونموقع کرونا بود و زبانمو انلاین میخوندم 

بعد این پسره همکلاسیم بود یعنی تا چند ترم کلاساشو عین من برمی‌داشت که تو یه کلاس بیفتیم

ولی خدایی نکن خیلی حس بدیه یکی بهت سیریش بشه😂

اگه اهلش بود حتما اوکی میداد

تازه وقت واسه دوستی و... زیاده تو هنوز ۱۸ سالت نشده

چ غلطا 

هنو پشت لبت سبز نشده دختر مردمو هوایی نکن تو بگیر نیستی😐😂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
نه اونوقت عاشق من میشه😂😂البته که منم دخترم دخترا کارای رمانتیک دوست دارن مثل بهش نگاه کن جزوه داره ...

اوکیه😂

مثلا بهش بگم هر مشکلی پیش اومد زنگ بزن به این شماره😂

مخ زدنو از پشت گوشت بندازه بچه مدرسه ای

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

پس چرا میگن ممدا بگیر هستن😂

ن تو ازوناش نیستی از حرفات معلومه

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

اسی ی نصیحت خواهرانه بکنمت

هرچی این لیم بازیارو دربیاری بیشتر

ازت دورمیشه سعی کن سرسنگین باشی

متین باش مسخره بازی درنیار 

دخترا ازاین حرکات خوششون نمیاد

خوشش بیاد خودش میاد 

اسی ی نصیحت خواهرانه بکنمتهرچی این لیم بازیارو دربیاری بیشترازت دورمیشه سعی کن سرسنگین باشیمتین باش ...

یعنی دخترا سیگما پسند هستن؟😎🗿

2810