2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید در بارداری

114 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. 

من هفته 31 بارداری هستم، سه ماهه اول تیروییدم نرمال بود، (کم کاری تیروئید) دارم 

الان که رفتم آزمایش دادم عددش 23 بود😭دل آشوبگی داره دیوونم میکنه😭کسی بوده که عدد تیروییدش ماه های آخر بره بالا، روی هوش بچه ش تأثیر گذاشته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر بمن گفت هفته ای ۳ روز قرص تیرویید بخورم من نخوردم خطرناکه؟میخوام اقدام کنم

اگه تیروییدت مشکل داره اول کنترلش کن بعد اقدام کن به بارداری تیرووید خیلی تاثیر می‌زاره روی بچه 

اگه برات مقدوره برای سلامتی دو تا دخترام یه حمد بخون🥺🤍
چرا نخوردی؟طفلی بچه هایی که از ما والدین نااگاه ضربه میخورن

مگه خیلی بده؟

نمیدونم از قرص بدم میاد حالا شروع میکنم باز

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اگه تیروییدت مشکل داره اول کنترلش کن بعد اقدام کن به بارداری تیرووید خیلی تاثیر می‌زاره روی بچه

چه اثراتی داره عزیزم واسه من گف کم کاره

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
چه اثراتی داره عزیزم واسه من گف کم کاره

روی هوش بچه تاثیر می‌زاره و مشکلات قلبی براش ایجاد می‌کنه 

منم تیروییدم کم کاره قبل از بارداری کنترل کردم الان هم ماهی یه بار آزمایش میدم و مرتب قرص میخورم 

یه دکتر غدد حتما برین

مگه خیلی بده؟نمیدونم از قرص بدم میاد حالا شروع میکنم باز

سر خود شروع نکنیا خیلی خطرناکه برو یه آزمایش دیگه بده بعد ببر متخصص تا دوز قرص و بهت بگه احتمالا چون گفتی سه روز در هفته خیلی کم کار نیست 

روی هوش بچه تاثیر می‌زاره و مشکلات قلبی براش ایجاد می‌کنه منم تیروییدم کم کاره قبل از بارداری کنترل ...

حتما میرم 

چون دکتر گفت تیروییدت لب مرزه ولی داره میره سمت کم کاری منم بیخیالش شدم

مگه خیلی بده؟نمیدونم از قرص بدم میاد حالا شروع میکنم باز

اگه از قرص بدت میاد کلا باردار نشو چون روزی حداقل سه تا قرص باید بخوری. تیروئیدتم کنترل کن چون خیییلی خطرناکه.

حتما میرم چون دکتر گفت تیروییدت لب مرزه ولی داره میره سمت کم کاری منم بیخیالش شدم

پس احتمالا پنج ایناست برای بارداری باید زیر سه باشه حتما برو عزیزم

2810