2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا فامیل های ما اونجا میخونن خوارزمی کرج و هیچ پولداری نیست همه درس خون هستن یا پدرشون وضع خوبی تک و توک پیدا میشه داشته باشن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چندتا فامیل های ما اونجا میخونن خوارزمی کرج و هیچ پولداری نیست همه درس خون هستن یا پدرشون وضع خوبی ت ...

منظرم پسراش بود اگه دنبال شوهری

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خواجه نصیر با امیرکبیری ها چی کلا دولتی های معروف اینطورن ؟

ببین پسرای دانشجو هیچی ندارن مگه اینکه خانواده پولدار داشته باشن بعد پسری که دانشجو حتی سربازی نرفته ببین دیگه چیه...

ن بابا دخترا منظورمه خانواده دخترا

دخترا که اره وضعشون خوبه 

به خودشون میرسن از همه لحاظ 

ار

عزیزم اینجا دانشگاه ادبیات و علوم انسانیه

وگراینکه بین بچه های مدیریت کسی پولدار باشه یا تک و توک بچه پولدار پیدا بشه

کلا توی دانشگاه های دولتی زیاد دنبال پولدار نباش

وگراینکه دانشگاه شریف یا امیرکبیر باشه که اونم با سهمیه ی هیات علمی میان یا صندلی میخرن 

بچه پولدار میخوای 😅 هدایتت میکنم به سمت دانشگاه علوم تحقیقات یا تهران مرکز و...

من اونجا نخوندم ولی

زمان ما یادمه یه پسر بود توی علوم تحقیقات از ترم اول با پورشه میومد و عکس دورهمی ها و سفراش کف اینستا بود خودشم شاخ اینستا بود

یا یکی از رفقای خودم آقازادست و شرکت داره و نامزدش سلبریتیه اونا جفتشون علوم تحقیقات خوندن

ولی در کل دانشگاهش ممتازه

دانشجوهاشم درست و حسابین

خارج شهر و شلوغه ولی دسترسیش خوبه

چندباری گذرم افتاده

چند شب پیشم خوابشو میدیدم🥲

اگه واسه ازدواج نمیخوای و هدف درس خوندنه جای خوبیه خیالت راحت