2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا فامیل های ما اونجا میخونن خوارزمی کرج و هیچ پولداری نیست همه درس خون هستن یا پدرشون وضع خوبی تک و توک پیدا میشه داشته باشن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چندتا فامیل های ما اونجا میخونن خوارزمی کرج و هیچ پولداری نیست همه درس خون هستن یا پدرشون وضع خوبی ت ...

منظرم پسراش بود اگه دنبال شوهری

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خواجه نصیر با امیرکبیری ها چی کلا دولتی های معروف اینطورن ؟

ببین پسرای دانشجو هیچی ندارن مگه اینکه خانواده پولدار داشته باشن بعد پسری که دانشجو حتی سربازی نرفته ببین دیگه چیه...

ن بابا دخترا منظورمه خانواده دخترا

دخترا که اره وضعشون خوبه 

به خودشون میرسن از همه لحاظ 

ار

عزیزم اینجا دانشگاه ادبیات و علوم انسانیه

وگراینکه بین بچه های مدیریت کسی پولدار باشه یا تک و توک بچه پولدار پیدا بشه

کلا توی دانشگاه های دولتی زیاد دنبال پولدار نباش

وگراینکه دانشگاه شریف یا امیرکبیر باشه که اونم با سهمیه ی هیات علمی میان یا صندلی میخرن 

بچه پولدار میخوای 😅 هدایتت میکنم به سمت دانشگاه علوم تحقیقات یا تهران مرکز و...

من اونجا نخوندم ولی

زمان ما یادمه یه پسر بود توی علوم تحقیقات از ترم اول با پورشه میومد و عکس دورهمی ها و سفراش کف اینستا بود خودشم شاخ اینستا بود

یا یکی از رفقای خودم آقازادست و شرکت داره و نامزدش سلبریتیه اونا جفتشون علوم تحقیقات خوندن

ولی در کل دانشگاهش ممتازه

دانشجوهاشم درست و حسابین

خارج شهر و شلوغه ولی دسترسیش خوبه

چندباری گذرم افتاده

چند شب پیشم خوابشو میدیدم🥲

اگه واسه ازدواج نمیخوای و هدف درس خوندنه جای خوبیه خیالت راحت