2777
2789
عنوان

توروخدابیاییدنوزادم خیلی استفراغ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
شیرخشک ببلاک میدم درحجم خیلی کم..بده؟🥹

ن شیرخشک ک بدنیست براکمکی خیلیم خوبه

اما خب اگ بهش نسازه پس میده باید دکتر تشخیص بده نوع شیرخشکو 

اگرم ریفلاکس داشته باشه ک هر شیرخشکی نباید بدی

نگران نباشیا ببین بچه من انقددد استفراغ میکرد از دهنو دماغ ب حالت جهشی ک اون ریفلاکسه هیچیشم نمیشدااا😃الانم کنارم خوابه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رفلاکس داره که تو نوزادان زیاده اما باید مراقب باشی تو حجم زیاد بهش شیر ندهآروعش رو بگیرخودت ب ...

با قنداق عادت داره بخوابه یکم سفت دستاشو ببندم‌وگرنه‌نمیخوابه باقنداق هم‌میتونم ب پهلو‌بخوابونن؟

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

به سمت پهلو بخوابون. و اینکه ممکنه چند آروغ داشته باشه یعنی ممکنه شما یه آروغ بگیری ولی بچه آروغ پنهان داشته باشه. بعد شیر خوردن حدود ربع ساعت حالت ایستاده نگه دار. بزن تو نت ببین نوزاد را حالت شیب بخوابون برای رفلاکسش  یعنی بالا تنه اش بالاتر باشه نه فقط سرش تشکش را شیب ملایم بده. هر وقت دیدی بی‌قراره بلندش کن. 

رفلاکس بچه برای مادر پر از استرسه امیدوارم هرچه سریعتر رفلاکسش خوب بشه.  

خودتون چی می خورید؟ غذاهای سرد نخوردید؟ مثل هندوانه یا ماهی؟ یا غذاهای سنگینشیر زیاد نمیخوره؟؟

بعضی وقتاکم‌میخوره‌بعضی وقتازیاد 

ماهی که نه ولی پیش اومده سردی بخورم راستش رژیم رو رعایت نکردم اما ازفرداحتما رعایت میکنم بچه اولمه وهیچی نمیدونم🥹

به سمت پهلو بخوابون. و اینکه ممکنه چند آروغ داشته باشه یعنی ممکنه شما یه آروغ بگیری ولی بچه آروغ پنه ...

خیلی بده خیلییی اره حتما رعایت میکنم ازامشب مرسی از تجربه ت بهم‌گفتی

بعضی وقتاکم‌میخوره‌بعضی وقتازیاد ماهی که نه ولی پیش اومده سردی بخورم راستش رژیم رو رعایت نکردم اما ا ...

نگران نشو .. استرس برای بچه خوب نیست .. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
ن شیرخشک ک بدنیست براکمکی خیلیم خوبهاما خب اگ بهش نسازه پس میده باید دکتر تشخیص بده نوع شیرخشکو اگرم ...

خداحفظش کنه ایشالا عزیزدلم مرسی

بعضی وقتاکم‌میخوره‌بعضی وقتازیاد ماهی که نه ولی پیش اومده سردی بخورم راستش رژیم رو رعایت نکردم اما ا ...

من وقتی هندوانه می خورم خیلی این جوری میشه.عیبی نداره دستتون میاد کم کم همه که از اول که تجربه نداشتن. رژیم و حتما رعایت کنید

بعضی بچه ها شیر زیاد میخورن بعد اضافه اشو بالا میارن

پیش متخصص نوزادان خوب ببرید راهنمایی تون می کنه

عزیزم‌رفلاکس هست اول اینکه حتما خودتون پرهیز غذایی داشته باشید ، شیر، ماست، خامه، پنیر ، وهرچیزی که نفاخ هست رو حتما از قبل ۲۴ ساعت خیس خورده باشه، کاهو، سبزیجات نخور دختر منم مث بچه شما بود دکتر بهش امپرازول داده بود که از کپسول رو باز میکردم ده تا دونه تو قاشق میریختم تو دهنش مقداری هم آب جوشیده که کمی ولرم شده باشه بهش میدادم ۱۰ دقیقه بعد شیر میدادم چیزهای گاز دار هم نخور مثلا قرمه سبزی میخوای بخوری حتما از قبل لوبیاش خیس شده باشه ، لپه همین جور من کلا همه حبوباتم رو خیس کردم گذاشتم فریزر که راحت باشم البته من از ۲۴ ساعت بیشتر میذاشتم مثلا ۴۸ ساعت میذاشتم لوبیا قرمز خیس بخوره بعد مدام آب لوبیا قرمز رو هم عوض میکردم وبعد بسته بندی میکردم خودتم غذاهای آبکی فعلا نخور هرچیزی که نفاخ میخوری یه خورده زنیان بخور که نفخش گرفته بشه

عزیزم‌رفلاکس هست اول اینکه حتما خودتون پرهیز غذایی داشته باشید ، شیر، ماست، خامه، پنیر ، وهرچیزی که ...

مرسی عزیزدلم‌خیلی کامل بود