2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی منم برای خودمو بزارم یه لحظه؟🥲

دوروز دیگ عمل دارم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اینم بینی من از نیمرخ ندارم عکس عکس فتوگرافی عمله 💀بنظرتون خوب درمیاد عمل کنم؟

بینیتون که خیلی خوبه

ولی عمل  کنید آره قشنگ میشه به سلامتی عزیزم😍

بینی خوبی داری که. چرا میخوای عمل کنی

از نیم رخ قوز داره شکسته 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
بینیتون که خیلی خوبهولی عمل کنید آره قشنگ میشه به سلامتی عزیزم😍

مرسی عزیزکم ♥️

شکستگی دارم 

عمل کردی عکس گذاشتی. منم ریپلای کن ببینم. چطور شده کدوم دکتر. می‌خوای عمل کنی و هزینه اش. چنده ...

محمدرضا بیگدلی 

۵۰تومن 

درخواست دوستی بدم ؟ ببخشید بخاطر این گفتم که میترسم گمتون کنم 

اگ دوس دارین 

بسلامتی عزیزم ایشالا همونی. بشه. که دوس داری.

مرسی عزیز دلم🥲♥️