2777
2789

شده کسی با طعنه وسر کوفت دلتونو خون کنه بعدش جواب کارشو ببینن

من دلم خون شد هنوزم خونه ولی انگار من خدا ندارم کارمایی نداشت

آره دقیقا 

هر چی که گفت و تیکه انداخت صد برابرش سرش اومد

کارما واقعا هست مطمئن باش

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دقیقا هر چی که گفت و تیکه انداخت صد برابرش سرش اومدکارما واقعا هست مطمئن باش

به خدا من دلم خونه هنوزم اذیتم میکنه 

برا ازدواج نکردن طعنه زد حتی توجمع  سنمم زیاد نبود تحقیرم کرد حتی الانم که ازدواج کردم دست بردار نیست من رفتم باهاش  احوال پرسی کردم ولی رفت جلو بقیه گفت ازدواج کرده مغرور شده احوال پرسی نکرد .بعدم گفت من به خاطر خودش میگم تو خانواده شوهرش زشته این رفتار فک میکنن بی عقله (لابد فک میکنی من جوابشو نمیدم چرا میدم هرکار میکنم ول کن نیست ) ولی انگار من خداندارم اون هرکار میکنه خدام آخر سر یه ازدواج خوب گذاشت تو کاسش جوابشو با جایزه داد من دلم شکسته

به خدا من دلم خونه هنوزم اذیتم میکنه برا ازدواج نکردن طعنه زد حتی توجمع سنمم زیاد نبود تحقیرم کرد ح ...

یکم صبر کن چنان بلایی سرش بیاد که خودت تعجب کنی

فقط صبور باش اینو بهت قوووول میدم 

اگه برات امکان داره باهاش کلا کات کن نبینیش

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
یکم صبر کن چنان بلایی سرش بیاد که خودت تعجب کنیفقط صبور باش اینو بهت قوووول میدم اگه برات امکان داره ...

به خدا از این میسوزم برم توجمعشون که اونم هست یه چیز میگه نرم هم پشت سرم میگه مغرورشده شوهر کرده و... ازش نفرت دارم انقد با حرفاش اذیتم کرد حتی خوابشو میدیدم اذیتم میکرد چند وقت یک بار میبینمش از دستش آسایش ندارم آخه مگه منم خدا ندارم

.اولش شنیدم گفتن کوثر ازدواج کرده ککلی خوشحال شدم فک کردم کوثر دختر عمومه ولی وقتی فهمیدم اینه خورد تو ذوقم میدونستم باز باحرفاش وطعنه جگرمو خون میکنه .

حالا ببین اگه این تازگیا ببینمش معلوم میشه که دوباره بازبونش اذیتم میکنه وپز ازدواجشو میده فقط بزار درستو حسسابی ببینمش ببین با زبانش چه تازیانه هایی میزنه

به خدا از این میسوزم برم توجمعشون که اونم هست یه چیز میگه نرم هم پشت سرم میگه مغرورشده شوهر کرده و.. ...

ولش کن اینا از حسادتشونه که هی نیش میزنن مطمئن باش ازش خیلی سرتر و بهتری که داره اینجوری باهات رفتار میکنه

ولی باور کن یه روزی بدجوری چوب دل شکستانشو میخوره ها

ببین یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی

فقط صبر کن جاییم که این هست نرو بذار خودشو بده کنه

اطرافیانت هم شما رو میشناسن هم اونو

بذار بگه بالاخره یکی هست گناهتو بشوره دیگه

ولش کن اینا از حسادتشونه که هی نیش میزنن مطمئن باش ازش خیلی سرتر و بهتری که داره اینجوری باهات رفتار ...

ایشالله که اینجوری باشه فعلا که من شدم بده اون که سر زبون داره وهرچی میخاد میگه شده خوبه منو بد میکنه تو دنیا دلم از دست این وقبلنا یه کمم از دست خواهرش خونه حرفشون خیلی بده,

ایشالله که اینجوری باشه فعلا که من شدم بده اون که سر زبون داره وهرچی میخاد میگه شده خوبه منو بد میکن ...

فقط صبر داشته باش جوابشو نده بذار هر کاری دوست داره انجام بده

باورت نمیشه یه دفعه چنان ورق برمیگرده که خودت تعجب میکنی

فقط این آدم از زندگیت دور کن نذار ناراحتت کنه