2777
2789
چراااا؟ مگه 10 سال قبل کف دستشو بو کرده بود که این مرد زندگی نیس چرا با حرفاتون آدمو میسوزونین آخه

والا بخدا اگه میدونستم اینجوریه خر بودم !!

به پیغمبر گفتم فقط سالم باشه و فقققققققط اخلاق که اونم نداشت 

دیگه چه میدونستم اینجور آدمیه !!!!

خب منم مثل این همه زن که انتخاب اشتباه میکنن،،،،

پس چرا اینقد طلاق زیاد شده ؟؟؟؟خب هندونه سر بسته اس دیگه 

چه میدونستم قرارع زجر بکشم ,,,,,

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیکار کنم افسرده شدم حالم خوب نیست مثل سگ زندگی میکنم تا کی اینجور زندگی کنم

دور از جون 

بعضی مردها کلا بد گذرانن . بد میگذرونن زندگیو

نه سفری نه تفریحی نه اخلاقی 

عوض هم نمیشن 

خودت دست بکار شو برنامه سفر بچین پیک نیک بیرون اگرم نیومد با بچه ت برو با خانوادت . منتظر اون نشین‌

جدا هم بشی عزیزم بازم کللی چالش داری آیا پدری میکنه براب بچه ت ؟ میتونی کلا از بچه دل بکنی بزاریش پیش باباش و جدا شی 

پس میبینی همون زندگی خودتو بکنی راحت تری . منتها نه با نقش قربانی . با نقش مسئول . مدیر زندگی تو خودتی 

رانندگی بلدی بزن بیرون این ور اون ور 

شوهرت نادون و داغونه 

تو چرا حس زندگی و تو خودت بکشی !!

دور از جون بعضی مردها کلا بد گذرانن . بد میگذرونن زندگیونه سفری نه تفریحی نه اخلاقی عوض هم نمیشن خود ...

افسرده شدم خونه پدرم نمیرم،،،کینه گرفتم ازشون ،،،،خانواده سنتی احمق 

چون احساس میکنم اونا باعث بذبختیم هستن ،،،من بچه بودم چرا اینا هیچ کدوم نفهمیدن اینجوریه 

تو این ده سال هیچ حمایتی نکردن برای جداشدنم با اینکه می‌دونن چقدر آدم به درد نخوری هست و زندگیم رو هواست

آدم با بچه کجا می‌تونه بره آخه تک و تنها ،،،،

یه پارک سر کوچه هست گاهی اوقات میریم اونجا ،،،اخه این سد تفریح !!!

آخه سفر با بچه تنها ؟؟با کدوم پول ،با کدوم شرایط 

هرروز استرس و بدبختی دارم تو زندگی ،،،،،یه بار استرس بی پولی ،یه بار استرس مستأجری ،،یه بار استرس بداخلاقیش،،،

گفتنش آسونه ولی یه همخونه بد داشته باشی آسایش نداری ،،،

چه برسه اون شوهر باشه دیگه 

اتفاقا نقش قربانی دارم تو این زندگی ،

واسه خودش داره زندگیش رو می‌کنه ،،،نع مسعولیتی داره تو خونه ،،،،نه مسعولیت بچه ،،،نه مسعولیت خانواده ،،،نه پولی میده ،،،نه تفریحی ،،،نه اخلاقی ،،،نه تلاشی 

مجردی واسه خودش داره زندگی می‌کنه بدون هیچ دردسری 

افسرده شدم خونه پدرم نمیرم،،،کینه گرفتم ازشون ،،،،خانواده سنتی احمق چون احساس میکنم اونا باعث بذبختی ...

ای بابا 

مگه میشه مرد بیکار باشه 

و علاف بچرخه 

میفهمم عزیزم سخته که شریک زندگیت بی مسئولیت و سربار باشه

بهش یکم‌ سخت بگیر که کار کنه خرج کنه 

انقد حمایتش نکن . والا تنها زندگی کردن صد شرف داره ب بودن با همچین مرد ب درد نخوری البته ببخشید ها 

نمیدونم گاهی میگم کسی ک از خانواده خودش شانس نیاره از شوهرم نمیاره 

اوضاع مجردی و متاهلی منم هر دو پر تنش داغون