2777
2789
عنوان

بیاین عکس مانتویی که گرفتمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 37 پست
آره کتان لی زده روی برچسبش

قشنگه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رنگ با شلوار ذغالی خوب نمیشهبه جاش شلوار همین رنگ کرم مام خوبه با شال نارنجی چون نارنجی کرم کنار ...

افرین خوب گفتی.مانتو دارم مشکی یه طرح طلایی توشه اون جهطوری ست کنم حریر هست 

یه سارافون دارم سبزجمنی حریر هست اونو با جی ست کنم بپوشم بیرون 

پس برم عوض کنم سبز یا نارنجی بگیرم حالا بین سبز و نارنجی کدومو بگیرم سبز دمده نشده؟

نارنجی  تیره که  مثلا به اجری  یا  سمت  خردلی میره قشنگه

سبز  سیدی  من  بدم  میاد ولی سبز ماشی  خوبه 

اگه  هیچ کدوم  نداشت  همون کرم  خوبه  ولی مواظب باش لکه  نگیره  

چند  خریدی  مبارکه

این رنگ با شلوار ذغالی خوب نمیشهبه جاش شلوار همین رنگ کرم مام خوبه با شال نارنجی چون نارنجی کرم کنار ...

شلوارمو قبل تر ذغالی تیره گرفته بودم 

الان رنگ مانتوشو میتونم فردا برم عوض کنم 

نارنجی بگیرم بهتره یعنی 

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
نارنجی تیره که مثلا به اجری یا سمت خردلی میره قشنگهسبز سیدی من بدم میاد ولی سبز ماشی خوبه ...

سبزش سیدی بود که دو ساله ترند شده همه خیلی گرفتن ازش انقد دیدم این رنگو بدم اومده

نارنجیشم جیغ بود 

بنفش و صورتی پر رنگم داشت 

پونصد گرفتم عزیزم 

افرین خوب گفتی.مانتو دارم مشکی یه طرح طلایی توشه اون جهطوری ست کنم حریر هست یه سارافون دارم سبزجمنی ...

کوتاه هست یا بلند مانتوت

در کل مانتو مشکی کوتاه با شلوار بگ یا مام یا دمپا رنگ آبی تیره جالبه با مانتو مشکی شال رنگ روشن بزار مثل کرم

سرافون هم که زیرش سفید بپوش لباس سرافونی با شلواری جذب قشنگ تره رنگش هم مشکی باشه بهتره 

در مسیر کاهش وزن😍💪وزن اولیه:97 وزن الان:۸۹ هدف:۸۵
بنطرم با شلوار کرم خوب میشه عزیزم

آخه شلوارمو اول گرفتم 

الان مانتو مو میخوام با شلواره ست کنم 

موندم بین کرمی و نارنجی و بنفشش 

کفشمم کرمی و سبز پاستیلیه

2810