2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک دوسالو نیم

146 بازدید | 11 پست

سلام اگه کسی هست راهنمایی کنه خیلی نگرانم پسرم هیچی نمیگه فقط بععع و ما ما میگه هیچی یعنی گفتارم میبرم اما اصلا تغییر نکرده هی چییم میخواد با اشاره به اشاره هم توجه نکنم گریه می‌کنه عصبی میشه خیلی مقاومت داره حرف نزنه و اینکه انگاری اشتیاقی نداره حرف بزنه انگاری همه چیش خوبه فقط حرف نمیزنه می‌فهمه همه چیزو کاری بگم انجام میده ارتباطه چشمی اجتماعی همه چیش خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من تا ۵ سالگی معلوم نبود چی میگه یه چشم اشک بود یع چشم خون .بزرگترین غم دنیا بود برام الان ۱۲ سالشه زبان فارسی که هیچی  زبان انگلیسی رو مثل بلبل حرف میزنه یه وقتایی دلم برای خودم و اشک های ریختم میسوزه.

اگ تاحالا خدای نکرده تشنجی نکرده وراه رفتنش به موقع بوده نگران نباش ببرگفتاردرمانی بزار با دوستاش زیاد بازی کنه خودشم زبونش بازمیشه براش قصه زیادبخون

شربت امگا۳مخصوص مغزواعصاب کودک روش آبی رنگ گرونه ازاون بگیر تاثیرداره 

اگ تاحالا خدای نکرده تشنجی نکرده وراه رفتنش به موقع بوده نگران نباش ببرگفتاردرمانی بزار با دوستاش زی ...

راه رفتنش ۱۶ماهگی بود اشاره هم ۲۱ماهگی بای بای دست دسی اینا هم ۱۳ماهگی

راه رفتنش ۱۶ماهگی بود اشاره هم ۲۱ماهگی بای بای دست دسی اینا هم ۱۳ماهگی

خوبه عزیزم نگزان نباش بعضی ها کلاکاراشون دیر انجام میدن ولی بعدا بچه فرزی میشن 

پارک زیاد ببر بادوستاش حرف بزنه کتاب قصه بخون و برنامه کودک زیاد بزار خودشم حرف میزنه الکی به خودت استرس نده

واسش کتاب میخونی ؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده