2777
2789

بله برطرف میشه ولی اگه به روش بیارید به مراتب بدتر میشه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله برطرف میشه ولی اگه به روش بیارید به مراتب بدتر میشه

شما تجربه داشتین؟آخه تیک صوتی الان گرفته پسرم،میترسم با شروع مدرسه ها باز بیشتر بشه

یقین دارم که بهترین روزا میان  
شما تجربه داشتین؟آخه تیک صوتی الان گرفته پسرم،میترسم با شروع مدرسه ها باز بیشتر بشه

یعنی لکنت داره؟ من فکر کردم تیکش مثلا مربوط به پرش صورت یا گردنه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

یعنی لکنت داره؟ من فکر کردم تیکش مثلا مربوط به پرش صورت یا گردنه

نه لکنت نه مثلا صدای ام ام از گلوش در میاره یا گلوش صاف میکنه،بالا انداختن شونه و بازو بسته کردن چشارو هم قبلا داشت،ولی الان فقط صوتیه

نه لکنت نه مثلا صدای ام ام از گلوش در میاره یا گلوش صاف میکنه،بالا انداختن شونه و بازو بسته کردن چشا ...

اها متوجه شدم

من خودم و داداشم این تیک باز و بسته کردنه چشما یا انقباض گردن و داشتیم تو بچگی و هربار که خانواده به رومون میوردن یا مثلا میگفتن الان داری تیک میزنی بدتر میشد

باید بذاری زمان بگذره خودش برطرف میشه

اها متوجه شدممن خودم و داداشم این تیک باز و بسته کردنه چشما یا انقباض گردن و داشتیم تو بچگی و هربار ...

این از پارسال که رفت مدرسه اینجوری شد بچم،خیلی خودمو کنترل میکنم ک به روش نیارم،ولی تو جمع صدا از گلوش در میاره خجالت میکشم

اها متوجه شدممن خودم و داداشم این تیک باز و بسته کردنه چشما یا انقباض گردن و داشتیم تو بچگی و هربار ...

شما پیش مشاوره یا دکتر مغزی اعصاب نرفتین؟

این از پارسال که رفت مدرسه اینجوری شد بچم،خیلی خودمو کنترل میکنم ک به روش نیارم،ولی تو جمع صدا از گل ...

بخاطر استرس و فشاره درسا و محیط مدرسه اینجوری شده

شما پیش مشاوره یا دکتر مغزی اعصاب نرفتین؟

نه گلم مامان بابام اعتقاد داشتن مشکلی که خودش بی دلیل بوجود اومده خودشم برطرف میشه و ما داریم زیادی بزرگش میکنیم طوری که انگار دست خودمونه مثلا داشتم تلویزیون میدیدم بابام یهو بهم میگفت تیک نزن الان داری تیک میزنی با این کار بدتر یادم مینداخت و استرسی میشدم🤣🤦🏼‍♀️ ولی شما باید درکش کنید تا از سرش بیوفته

اگرم دیدید لازم بود پیش دکتر ببریدش ولی بنظر من این یه اتفاق طبیعیه و واسه هر بچه ای ممکنه پیش بیاد ولی ما نباید براشون سختش کنیم

نه گلم مامان بابام اعتقاد داشتن مشکلی که خودش بی دلیل بوجود اومده خودشم برطرف میشه و ما داریم زیادی ...

خیلی ازت ممنونم عزیزم،امیدوارم پسرمنم خوب بشه،خیلی ناراحتم براش

خیلی ازت ممنونم عزیزم،امیدوارم پسرمنم خوب بشه،خیلی ناراحتم براش

نگران نباش عزیزم حتما خوب میشه❤️❤️

سلام عزیزم پسرت بهتره؟پسر منم با شروع مدارس تیک گرفته

سلام عزیزم.من تو این۱سالی که پسرم درگیر شده فقط به این نتیجه رسیدم که هر چقدر بی تفاوت باشی نسبت بهش خیییلی کمتر میشه