2777
2789
عنوان

پسر هستم یه سوالی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کراشمم خجالتیه با دخترا حرف نمیزنه با پسرا گرم میگیره صحبت میکنه،باهم بیشتر ارتباط چشمی داریم ،من زیاد خجالتی نیستم ولی با پسرا کلاسمون هم حرف نمی زنم نهایت در حد جزوه دادن باشه.نمیدونمم اونم بهم فکر میکنه یا نه، بچه ها من داخل کلاسمون خیلی درسم خوبه مثلا کنفرانس و اینا که ارائه میدم اساتید همه تعریف میکنن ازم به نظرتون اونم ازمن خوشش میاد؟ نظرتون چیه پسرا؟

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀

من نه پر رو هستم  نه خجالتی ،خودم  ترجیح میدم  کم حرف بزنم 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

ازین پسرایی ک ب حساب خجالتی نبودن هی سبک بازی در مبارن و هرچیزیو میگن خیلی بدم میاد

ی پسری ک اعتماد ب نفس داشته باشع و سنجیده حرف بزنه فقط، همچین کسیو دیدم خودمم رفتم اعتراف کردم 

... 🤍🦋
کراشمم خجالتیه با دخترا حرف نمیزنه با پسرا گرم میگیره صحبت میکنه،باهم بیشتر ارتباط چشمی داریم ،من زی ...

فکر کنم باهاش باید صحبت کنی

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
اصلا مردِ و پرروییش😂

من از دلقک بودن خوشم نمیاد 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
فکر کنم باهاش باید صحبت کنی

آخه به چه بهانه ایی اصلا تو گروه که حرف نمیزنه،منم حرف نمی زنم.بعدش میگم ارتباط چشمی انگار با چشامون باهم حرف میزنیم سلام علیک واینا،نه اون حرف میزنه نه من😂

آخه به چه بهانه ایی اصلا تو گروه که حرف نمیزنه،منم حرف نمی زنم.بعدش میگم ارتباط چشمی انگار با چشامون ...

یه جا خفتش کن و به زور بهش بگو یا از من خوشت میاد یا میکشمت😂

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
آخه به چه بهانه ایی اصلا تو گروه که حرف نمیزنه،منم حرف نمی زنم.بعدش میگم ارتباط چشمی انگار با چشامون ...

مثلا تو آزمایشگاه بهش گفتم من کارم تموم شده شما بیا کارتو انجام بده،هیچی نگفت سرش رو انداخت پایین بعد یه طوری که باشه گفته باشه ،اومد کارشو انجام داد 💔

2810