2777
2789
فک می‌کنی من خوشم میاد ؟متنفرم ولی تحمل اینکه خون بزنه بهم نه

زیادی حساسی باور کن

من شده وسط کلاس درس شدم یکم مونده بود به زنگ یکمم صبر کردم بعد که زنگ خورد از دوستام نوار گرفتم رفتم دستشویی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا خودمو کثیف کنم نمیزارم البته که روز تقریبی شو خودم میدونم ولی خب بازم آزار دهنده س با نوار راه ...

وای منم بعضی مواقع ها راه میرم صدا پلاستیک میدم 😫😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

زیادی حساسی باور کنمن شده وسط کلاس درس شدم یکم مونده بود به زنگ یکمم صبر کردم بعد که زنگ خورد از دوس ...

خب شاید لکه کم زده بهت 

ولی اگه خون بخوره بهت تو هم بدت میاد 

نمیدونی من چی میکشممممممم

وای منم بعضی مواقع ها راه میرم صدا پلاستیک میدم 😫😂

وا مگه چ برندی میخرید ک صدا میده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خش خش نداره مگه موقع پریودی نمیزاریبعد از خون حالت بد نمیشه ؟

چرا دیگه موقع پریودی میزارم

ولی قبلش در حد ی قطره اینا میاد که میفهمم پریود شدم

چرااا برا من ی سری اوقات گیرمیکنه به شلوارم صدا میده خودم حس بدی میگیرم🫠😁

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
اگر شاغلین و بیرون از خونه دوسه روز مونده به موعد از پدهای روزانه که کوچیک و نازک هستن استفاده کن که ...

چون بعضی وقتا با حجم خون بالا ی دفعه پریود میشم بعضی وقتا فقط لکه 

و در هر دو صورت متاسفانه من حساسم و وسواس دارم 

خب شاید لکه کم زده بهت ولی اگه خون بخوره بهت تو هم بدت میاد نمیدونی من چی میکشممممممم

اتفاقا اون دفعه شدید بود از اولش 🫣

زیاد پیش اومده وسط کلاس یبارم وسط امتحان شدم حتی به شلوار هم نمیخوره

چرا دیگه موقع پریودی میزارمولی قبلش در حد ی قطره اینا میاد که میفهمم پریود شدمچرااا برا من ی سری اوق ...

آخ گفتی نوار بهداشتی ک تماما دردسره 

فک کن من از خونم بدم میاد 

قبل پریودمم میرم استقبال