2777
2789
عزسزم حتما خبر داشته داداشش به دلت نیساینجور گفته تلافی کنه دست پیش بگیره بگه مام تو به دلمون نیستیب ...

آره شایدم عزیزم چون به یکی گفتم که میدونم یه چیزایی رو بهشون رسونده 

خدایی از این بابت خیلی خوشحالم چون هر جا می‌نشستن میگفتن بعد من یکی دوبار جواب دادم گفتم نه 

الان که قضیه تموم شده خیلی حالم خوبه چون میترسیدم این داستان ادامه دار باشه نشه منتفی کنی

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اونا میدونستن جواب تو منفی هست به همین خاطر اون مدلی گفتن تا ضایع نشن

اره شاید میدونن بعید نیست 

ولی خوشحالم چون همیشه میترسیدم این قضیه ادامه دار شه نشه تمومش کرد گفتم خداروشکر لیاقت شما همونه😀

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می گفتی گربه دستش به گوشت نمی رسه می گه پیف پیف بو می ده

😀😀 والا کلا سبک زندگی آیت خانواده تو فامیل به ما نمیخوره اصلا 

جالب اینجاست همه ی خانواده پدری خوبن و با شعور بعد این عمه ‌دختر عمه م کلا عصبی و رک گو هستند و شناخته شده تو فامیل همه میدونن

حقوداری بهت بر بخوره ولی خوشحال باش چون فهمیدی چقدر آدمای ب قول امروزیا چیپی ان

آره عزیزم خوشحالی که خوشحالم 

یک چون من میترسیدم این قضیه ادامه دار شه نتونم تمومش کنم و علاقه ای به طرف نداشتم و معیار های منو نداشت و کلی خوشحاللللم که تموم شد چون لیاقت شون همونه نه من

کلا تو فامیل پدری این عمم و دختر عمم آدمای تندی هستند و همه میدونن

تو و هفت جدت خفه شن و گم شن اشغاال

میشه دهنتو ببندی؟ 

فعلا ک تو سوختی تو گمشو احمق

الان چته؟ دردت چیه؟به تو چه ربطی داره؟ به تو مگه من پریدم ؟ خودت نفهم بازی کردی اومد توهین کردی

میگفتی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میدهبگو سوختی چون جواب رد دادم بهتون؟؟؟ داداشت اگه ک ...

آره واقعا شایدم خبر دارن 

پرو پرو از دوست دخترش میگن قبلا که من بودم حالا هم یکی دیگه

هنوز هم دختر و پسره با هم در ارتباطن بعد دنبال زن هستن براش🤣

ببخشید عمه محترم شما تو بچگی اتوبوس نیفتاده رو سرش؟؟اثری از هیچ درک و شعور و عقلی در ایشون نمیبینم

چی بگم من کلا همیشه سعی میکنم دهن به دهن اینا نذارم زیاد هم گرم نمیگیرم چون مطمئنم یه حرفی میزنن

بگو لاغری و چاقی جفتش جالب نیست، من خوبم که اندازه م چرا بهتون برخورهجواب بدید فوریکه اینطور حرص نخ ...

آره عزیزم میدونم 

خودشون هم چاقن همگی شون

من زبون دفاع از خودم ندارم اون تو جمع و فامیل☹️

میگفتی حالا داداشت پادشاه کدوم کشوری هست؟

🤣🤣 والا 

مشکل اینجاست من زبون دفاع کردن ندارم از خودم تو دنیای واقعی تو جمع و فامیل فقط سکوت میکنم

اگه از خودم دفاع میکردم میگفتن آره فلانی جواب مونو داد زبونش دو متر بود اما حرف های خودشونو نمیبینن

۳۶ پیره؟؟؟مشخص شد خودتم شعور حرف زدن نداری همتون ب پای هم میاین یه مشت پیرمغز

از کجا دلت پره حالا میای اینجا خالی میکنی خودتو؟ اصلا خودت حرفت رو نگاه کن یک کاره اومدی توهین کردی بدون اینکه کسی چیزی بگه بهت

شعور و فهم اصلا نداری میپری به مردم

سوال من از دنیا اینه چرا باید یکی طعنه ازدواج بزنه به بقیه بعد همین دنیا بهترین ازدواج رو بزاره تو د ...

چرا باهاش قطع رابطه نمیکنی؟

😀😀 والا کلا سبک زندگی آیت خانواده تو فامیل به ما نمیخوره اصلا جالب اینجاست همه ی خانواده پدری خوبن ...

با این سطح شعورشون یه نون بخور یه نون هم در راه خدا صدقه بده که همچین خانواده ای تو رو به عنوان عروسشون انتحاب نکردند، هنوز نه به داره نه به باره ، می خوان تو رو درسته قورتت بدن ، وای به حال اون عروسی که گیر اینها بیاد.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810