2777
2789
ولی من اصلا نمیتونم تحمل کنم جواب ندم

یکبار جوابشونو دادم چقدر بامن بدرفتاری کردن جواب بدی یه جوره ندی هم یه جوره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یکبار جوابشونو دادم چقدر بامن بدرفتاری کردن جواب بدی یه جوره ندی هم یه جوره

خواهر تو رو مظلوم گیر آوردن خدایی تو باید یه جوری باشی جرئت نداشته باشند 

یک عدد دانشجوی مهندسی 🥰✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۶ پیره؟؟؟مشخص شد خودتم شعور حرف زدن نداری همتون ب پای هم میاین یه مشت پیرمغز

خفه شو گمشو بیرون از تاپیک من 

شعور تو نداری بلد نیستی دهن گشادتو بازی میکنی 

منم نگفتم ۳۶ پیره گفتم جوون توی رنج سنی من نیست فکر میکردن ۲۲ و اینا باشه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

باورت میشه فقط خندیدم؟😠

ببین میدونی دوستم که فامیلمونه  چه طعنه هایی رو بهم زد یاخودمون بودیم یا جلو بقیه خیتم میکرد ،

حتی حالام که ازدواج کردم باز دست بردار نیست ایراد میگیره میره پیش بقیه میگه فلانی شوهر کرده غرور گرفتتش،

حرف های دوستم 👈👈: بی عرضه ای موندی همه همسنات ازدواج کردن وبچه دارن تو موندی ترشیدی چه برسه به خواهرت چند سال بزرگ تره ازت.

چیشد دیگه چیشد خواهرت ازدواج نکرد منو نگاه کن ، دلت نمیخادتوام مثل من خواهر زاده داشته باشی!!

یا توجمع دختر خاله دختر داییم گفت: تا اونجایی که من میدونم همه همسنای تو ازدواج کردن دخترعموای منم که هم سن توعن بچه دارن اون وقت تو مثل بچه هارفتار میکنی بی عرضه

۳۶ پیره؟؟؟مشخص شد خودتم شعور حرف زدن نداری همتون ب پای هم میاین یه مشت پیرمغز

گمشو بیرون از تاپیک 

شعور رو تو نداری بلد نیستی حرف بزنی اول خوب فکر کن چی داری میگی بعد به زبون بیار احترام بلد نیستی میتونی نظر ندی

منم نگفتم ۳۶ پیره گفتم جوون توی رنج سنی من نیست فکر میکردن ۲۰ و اینا باشه گفتم نه بابا ۳۶ سالشه جوونی که مد نظر شماست نیست حالا تو چرا سوختی؟

ببین میدونی دوستم که فامیلمونه چه طعنه هایی رو بهم زد یاخودمون بودیم یا جلو بقیه خیتم میکرد ،حتی حا ...

واقعا من متاسفم برای آدمایی اجازه میدن به خودشون اینقدر جسارت کنن 

و بیشتر متاسفم برای خودم و امثال خودم که زبون جواب دادن نداریم

خواهر تو رو مظلوم گیر آوردن خدایی تو باید یه جوری باشی جرئت نداشته باشند

خدایی من زبون ندارم جواب بدم 

اونم توی جمع 

یه کاربر بلانسبت شما فاقد شعور الان اومده چی گفته

چی گفته؟ من ندیدم کامنت ها رو بزار ببینم

همین که گفته خودتم شعور نداری 

البته عزیزم مجازی همینه همه که باشعور و فهمیده نیستن یه عده ناقص العقل هم نظر میدن مهم نیست😀🤍

واقعا من متاسفم برای آدمایی اجازه میدن به خودشون اینقدر جسارت کنن و بیشتر متاسفم برای خودم و امثال خ ...

البته من جوابشو دادماا باز دست بردار نبود هرچقد جوابشو میدادم ،بی محلی کردم با بی رحمی تمام هربار مسمم تر از قبل بهم طعنه میزد

جوابای من این بود بهش 👈 ،میگفتم‌ همه که هول شوهر نیستن بعضیا تنها افتخارشون شوهر کردنه . زادو ولدکه پز دادن نداره مگرنه حیوانا بیشتر از همه زاد ولد میکنن .

یا میگفتم ولا دوستای من هم مجردش هست هم متهل بعضیاشونم حول شوهربودن الان بچه دارن بعضیا دختراشونو زود شوهر میدن چون فک میکنن نون خوراضافی رو دستشون مونده وارزش قائل نیستن براشون 

ولی میدونی چیشد منم با قلب شکسته از زخم زبونایی که جلو بقیه بهم زد واگزارش کردم به خدا که بره زیر بار طعنه و حال منو بفهمه

الان میدونی چیشده بایه مورد خوب داره ازدواج میکنه که باد بشه وبیشتر ضخم زبان بزنه !!

خوب جوابشو دادی 

من تو جمع بودم اصلا چیزی نتونستم بگم 

آفرین به تو 

واقعا متاسفم براشون

خوب جوابشو دادی من تو جمع بودم اصلا چیزی نتونستم بگم آفرین به تو واقعا متاسفم براشون

چه فایده خواهر به خدا دلمو خون کرد حتی الانم که ازدواج کردم بازم دست بر نمیداره به دروغ رفته به همه گفته فلانی احوال پرسی نکرد با من وعروسامون غرور گرفتتش . دروغ گفت من احوال پرسی کردم حتی اگرم نکرده باشم چیزی نیست که یک بار خودش گلایشوکنه ودوبارم به دیگران بگه گلایشو بهم برسونن.

انقددد بی رحم بود به خودش اجازه داد جلوبقیه یه دخترو برای ازدواج نکردن تحقیر کنه بازم دلش خنک نمیشد میخاست جلو همه مسخرم کنه لذت میبرد کیف نیکرد در حالی که من سنی هم نداشتماا سنم کمتر از۲۶ بود ولی دلمو خون کرد 

تعجب میکنم چرا خدا ازدواج خوب برا همچین آدمی جور کرده من نمیبخشمش میخام تو همین دنیا حال منو بفهمه

چه فایده خواهر به خدا دلمو خون کرد حتی الانم که ازدواج کردم بازم دست بر نمیداره به دروغ رفته به همه ...

اینجور آدما کی میشه تموم شن با دخالت کردن هاشون پز دادن هاشون اینا واقعا شعور ندارن انگار عقده دارن اینا

یعنی چی واقعا این حرکات میخوان چیو نشون بدن؟

یه مطلبی واقعا برام اثبات شده : اونم اینه که آدمی که واقعا خوشبخت و پولدار و موفق هست اینو نشون نمیده تو چشم بقیه نمیکنه ادعا نداره اینا همه نتیجه ی عقده ست

من فقط میخندیدم و سکوت چجوری زبونم نمی‌چرخید واقعا 

اصلا بحث من داداش شون نیست اگه میخواستم با این خانواده ازدواج کنم تا الان پذیرفته بودم ولی من اصلا نمیخوام وصلت کنم باهاشون 

خانواده پدری من باشعورن و تحصیل کرده همه شون عمه ها عمو ها بچه هاشون 

فقط همین عمه م و دختر عمه م اینجورین تو فامیل 

اینجور آدما کی میشه تموم شن با دخالت کردن هاشون پز دادن هاشون اینا واقعا شعور ندارن انگار عقده دارن ...

سوال من از دنیا اینه چرا باید یکی طعنه ازدواج بزنه به بقیه بعد همین دنیا بهترین ازدواج رو بزاره تو دامنش ،پس کارما که میگن چیه 

سوال من از دنیا اینه چرا باید یکی طعنه ازدواج بزنه به بقیه بعد همین دنیا بهترین ازدواج رو بزاره تو د ...

اره واقعا چرا؟؟؟ 

2810