2777
2789

برگام ریخت یعنی اینو گفت، چون کسی اصلا اینجوری نگفته بود

هرچند که من حالم از پسر عمم بهم میخوره و با حالت تند عرضه داری برو لاغر کن😑  من جوابم منفی بود ولی اصلا بابت این لحن بهم برخورد مگه من وسیله ام؟ هرچند که به پسر عمه م هیچگونه حسی ندارم ولی ناراحت شدم توقع نداشتم همونجا به دختر عموم رو کرد گفت تو دیگه عروس مایی این چاق شده نمیشه😑😑😑😑😑🙄  

تعریف از خود نباشه قیافه ی خوبی دارم  حتی هیکلم هم اصلا بد نیست خوبه همه میگن خوبی

تازه هم جلو من هم و دختر عموم میگفت آره دوست دختر داداشم کشته مرده ی داداشمه بهمون زنگ زده ولی داداشم میگه نه🤐🤐دیگه در این حد جلو من اصلا هیچی جلو دختر عموم که میگفتی عروس مونه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اهمیت نده

داداش شون ارزونی خودشون ولی بابت لحنش و توی جمع بهم برخورد

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید میگفتی من داداشتو غلام در خونمون شاید قبول کنم نه نوکر تو خونه مون

کاش میشد بگی واقعا 

چه خانواده بی فرهنگ و عقب افتاده ای!

واقعا جا خوردم 

چی بگم من

چرا نشه والا من بودم میگفتم

مثلا فامیلیم متاسفانه

محل نده اصلا یه دختر جوون و چه به این حرفا عین پیرزنای ۸۰ ساله بگو برو خدا روزیتو جای دیگه بده

جوون نیست که نزدیک ۳۶ یا ۳۷ سالش میشه

جواب ابلهان خاموشی هستاونقدر عقلشون کمه جلو عروس آینده حرف دوست دختر می زنن!مردم این ننگ رو معمولا پ ...

دقیقا همینو بگو😀جالبه خودم میدونستم دربارش باهام حرف زدن بعد ازم خواستگاری کردن

2810