2777
2789
عنوان

خانمها کی فرزندش کلاس چرتکه رو تمام کرده و ناراضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 34121 بازدید | 20 پست
یادتونه منو😄 آره شوهرم مخالفت کرد گفت بره بهتره 😖😖 کلاس چرتکه هم عصر رفتم کتابشو ک دیدم منصرف شدم ...

وا ترم اول که هیچی نداره آب خوردنه  

من پسرم الانم واسش راحته با اینکه خیلی سخت شده 

به نظرم یه مشاور پسرت و ببر 

واقعا میگم پایه مهمه خودت مادری کن مردها رو ولشون  کن 

حالا خود دانی ببین کلاس اول بچه اگه اوکی نباشه اعتماد به نفس نداره تا اخر

دنیا اونقدرها جدی نیست   
وا ترم اول که هیچی نداره آب خوردنه   من پسرم الانم واسش راحته با اینکه خیلی سخت شده  به ...

چی بگم والا دیگه ثبت نامش کردم ، فکر نکنم شوهرم موافقت کنه که امسال نره مدرسه ،،،  نمیدونم کتابه رو ک دیدم بنظر سخت اومد برا پسرم ، دوستم پسرشو ثبت نام کرده کتابشو ک دیدم روش نوشته بود ریاضی اول دبستان ، خیلی خوب بود میگف اول این کتابو کار میکنن بعد میرن سراغ چرتکه ، 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا دیگه ثبت نامش کردم ، فکر نکنم شوهرم موافقت کنه که امسال نره مدرسه ،،،  نمیدونم کتاب ...

پس اون موسسه اصلی نبوده عزیزم 

موسسه اصلی اسمش راه ابریشمه  

نمی دونم کدوم شهری وگرنه راهنماییت  می کردم 

انقدر هم نگو سخته سخته بچه راه میفته 

بعد  هم شما اصلا  اون تاپیک و که بهت گفتم و خوندی؟ 

خیلی ها حتی یه ماه هم بچه اشون مدرسه رفته بود بعد دوباره برگردوندن  پیش دو 

حالا بازم خودت می دونی

دنیا اونقدرها جدی نیست   
پس اون موسسه اصلی نبوده عزیزم  موسسه اصلی اسمش راه ابریشمه   نمی دونم کدوم شهری وگرنه را ...

اینجایی پسر دوستم میره اسمش گاج هست اینجایی ک من رفتم ذهن نو هست ،، نه اون تاپیکو تا آخر نخوندم اما دارمش ،؛میرم میخونم ممنون عزیزم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
اینجایی پسر دوستم میره اسمش گاج هست اینجایی ک من رفتم ذهن نو هست ،، نه اون تاپیکو تا آخر نخوندم اما ...

پس اون موسسه اصلی نیست واسه همین فکر کردی سخته 

عزیزم چرتکه رو بقیه اشتباه درس می دن فقط موسسه اصلی رو برو اسمش راه ابریشمه  تو نت سرچ کن نمایندگی شهرت میاد ترم اول هم آب خوردنه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
پس اون موسسه اصلی نیست واسه همین فکر کردی سخته  عزیزم چرتکه رو بقیه اشتباه درس می دن فقط موسسه ...

ممنون عزیزم ،، حتما