2777
2789
عنوان

طبیعتا ساعت پنج ونیم آدم خوابه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست

برا منم قبلا زنگ میزد صبحا مثلا ساعت نو ده اگ جواب ندادم همینجور زنگ میزد بعد جواب میدادم میگفت خواب بودی میگفتم اره میگفت دیگه نخواب برو غذا درست کن😐باز میدید خوابالو خدافظی میکردم نیم ساعت بعد زنگ میزد میگن میخاستم بینیم خوابی یا بیدار😐💔ای واااااااااای انگار خودم مسئولیتام نمیدونم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چطور میشه بدون میل خودتون کسی میتونه مزاحم تون بشه؟ من به اطرافیان گفتم من بدون تماس درب رو باز نمیک ...

عریزم کسی برا مزاحمت اجازه نمیگیره اونجوری دیگ اسمش مزاحم نیست 😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دلی دارن جمعه صبح میرن در خونه کسی واسه همچین چیز کوچیکی ، من باشم سکته میکنم فکر میکنم اتفاق بدی ...

حالا این به کنار اومدی خوب کردی چرا تیکه میندازی صب جمعه ای😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
نمیگه این ۵ صب کجاست ک نبست 😐اونم من که تنهام

غلط میکنه پنج صبح همه خوابن عجبا 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
عریزم کسی برا مزاحمت اجازه نمیگیره اونجوری دیگ اسمش مزاحم نیست 😂

راستش برای من این اتفاق نمیفته برای همین جالب بود 🫡

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
برا منم قبلا زنگ میزد صبحا مثلا ساعت نو ده اگ جواب ندادم همینجور زنگ میزد بعد جواب میدادم میگفت خواب ...

باز خوبه مال تو میگه برو غذا درست کن و اینا یا ۱۰ زنگ میزنه برا من خیلی وقتا ۴ونیم ۵ صب میاد بیدارمون میکنه چون خودش بی خوابه یا کاری  داشته باشه میاد اولا سختم بود الان دیگ یکم عادت کردم و کمتر شده ولی همچنان تیکه سنگین میندازه 🤣

غلط میکنه پنج صبح همه خوابن عجبا

اعقاد داره آدم نباید زیاد بخوابه 🥲

ساعتشو با یه کشور دیگه تنظیم کرده 😂😂😂

روانگلیس کوکه😂

حالا این به کنار اومدی خوب کردی چرا تیکه میندازی صب جمعه ای😂

بعضی ها کلا توی حرفاشون باید یه تیکه ای بندازن ، من خیلی خجالتی  بودم اوایل عقدم ، مادرشوهرم به جای اینکه درک کنه همش به شوهرم میگفت اوا خجالت چی میکشه چقدر ادا داره😂😂😂

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
بعضی ها کلا توی حرفاشون باید یه تیکه ای بندازن ، من خیلی خجالتی بودم اوایل عقدم ، مادرشوهرم به جای ...

منم هر وقت تیکه میندازه لبخند میزنم اینقد بی زبونم  آخه یجوری تیکه میندازه ک اعتراض کنی میتونه راحت بزنه زیر حرفش خیلی ریز و مجلسی😂

باز خوبه مال تو میگه برو غذا درست کن و اینا یا ۱۰ زنگ میزنه برا من خیلی وقتا ۴ونیم ۵ صب میاد بیدارمو ...

اووووف 

اعقاد داره آدم نباید زیاد بخوابه 🥲

خدا رحمت کنه همه رفتگان رو... نه نه خدابیامرز منم اینطور بود حسرت به دل بودیم یه بار تو خونشون تا هفت صبح بخوابیم.. خودش قبل اذون صبح بیدار میشد.. توقع داشت همه هم اونطور باشن.. خدایا انقدر سروصدا میکرد انقدر صدامون میکرد تا اون خوابه کوفتمون میشد.. محال بود اونجا ساعت هفت صبح خواب باشیم.. همش میگفت پاشین ظهر شد ... اخه نه نه خانوم هفته صبحه کوتا ظهر آخه