2777
2789

(البته سبزی بود که تو مغازه فقط شسته شده بود و ریز شده بود و تفت خورده بود، پیاز و شنبلیله رو خودم استفاده کردم و دقیقا دو ساعت پای گاز بودم تا سرخ شد.)

دیروز بعد ناهار که فامیلای شوهرم بودن، شوهرم گفت سبزی ش آماده بود من حس کردم یجورایی خوششون نیومد( از اینکه سبزی تمیز نیس، چون ازش شب خیلی کم خوردن مخصوصا پدرو مادرش ) و زحمت من هم دیده نشد، خیلی ناراحت شدم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا چی به شوهرت گفتی 

بعدشم سبزی اماده تمیزم داریم والاع من میخرم بسته ای صد تومن سرخ شدش عالیه ...

اصلا چرا باید به مهمونا بگی اخه 

این شوهرا یه کارایی میکننا

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سری بعد به شوهرت بگو غذاشو بخوره بره کنار

ما خودمون سبزی آماده از یه خانم قابل اعتماد می‌خریم خداوکیلی خیلی تمیزه نماز میخونه حلال حروم سرش میشه خیلیم خوشمزست قرار نیست همش کثیف باشن که

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اون خریده بود و خودشم گفت سرخ شده نبود فقط پاک کرده و ریز شده بود

خب این دیگه مشکل شما نیست

شما به اندازه خودت زحمتتو کشیدی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

من هیچوقت سبزی قورمه خودم درست نکردم چقد زندگی رو سخت میگیرید همیشه هم قورمه سبزیم عالی میشه

تو اطرافیانم همه اماده میگیرن قبلنا مادرشوهرم خودش میگرفت پاک میکردبا زحمت زیاد و مزشم افتضاح

به خودت بگو به درک که نخوردن

بعدم بهش گفتم که آدم همه چیز و نمیگه و اینا شوهرم بچه رو به هوای خواب برد تو اتاق، منو جاریم موقع ظرف شستن داشتیم حرف می‌زدیم ، دو سه بار از اتاق اومد بیرون گفت که من خاطره تعریف میکنم، بچه م صدامو می‌شنوه نمی‌ذارم بخوابه.

بعدم بهش گفتم که آدم همه چیز و نمیگه و اینا شوهرم بچه رو به هوای خواب برد تو اتاق، منو جاریم موقع ظر ...

اینقدر شوهرتو پر رو نکن اصلا مرد چرا باید در مورد مزه سبزی اماده یا خونگی بدونه😵‍💫شوهر من فرق سبزی خشک و اماده رو نمیدونه در صورتی که هم اشپزی میکنه هم خرید خونه رو انجام میده هیچ وقت از غذاهاتون پیش اقایون انتقاد نکنین چون تا وقتی که خودتون نگین نمیفهمن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است