2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😭😭😭

235 بازدید | 22 پست

پنج هفته ام باردارم

توی خواب لرز میکنم

میترسم کسی میدونه علتش رو😭😭😭😭

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

اره عزیزیم 

... یک علتش خوردن سردیجات هست .. 

دومیشم کمبود آهن .. 

من خودم هر دوش با هم دارم و شبها تو خواب چنان میلرزم .. مخصوصا تو بارداری که بدن ضعیف تر میشه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
اره عزیزیم ... یک علتش خوردن سردیجات هست .. دومیشم کمبود آهن .. من خودم هر دوش با هم دارم و شبها تو ...

خیلی میترسم نکنه درد بدی گرفتم یا مشکل جدی ای هست فقط دارم گریه میکنم ۱۰صبح هم پرواز دارم برای مشهد😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید اسی میشه منم ی سوال بپرسم ...دست چپم ب شدت درد میکنه از مچ انگار خورد وخمیرش کردی انقد وحشتنا ...

برو دکتر یوفت از قلبت نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ک منو و بچه ها تنهاییم من مشکل قلبی هم دارم ولی جز درد دست مشکل دیگه ای ندارم دردش بیشتر موقع ا ...

واسه منم خیلی پیش میاد مشکل روده معده نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما الان پاشو کمی نبات و عرق نعنا بخور بعدشم یه مولتی ویتامین  .. بهتر میشی .. سردیجات نخور .. عرق نعنا و نبات که دیگه ضرری نداره .. منم تو بارداریم زیاد این جور میشدم مخصوصا شب ها تو خواب و الان هم گهگاهی .

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
شما الان پاشو کمی نبات و عرق نعنا بخور بعدشم یه مولتی ویتامین .. بهتر میشی .. سردیجات نخور .. عرق ن ...

خدا خیرت بده عزیزدلم چشم الان میرم میخورم

خیلی ترسیدم بخدا از لرز های دوران کرونا خاطره خوبی ندارم همین حال منو خراب میکنه و فکر بد به سرم میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا هم روده تحریک پذیر دارم هم معده ورم داره ولی من از دیروز خیلی نارحتم خیلی ب شدت دلم گرفته شدید گ ...

من خودم مشکلات روده و معده دارم و میدونم که وقتی اعصاب روده معدم بهم میریزه به جاهای دیگه بدنم دردش پخش میشه…و به دستم خیلی میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیرت بده عزیزدلم چشم الان میرم میخورمخیلی ترسیدم بخدا از لرز های دوران کرونا خاطره خوبی ندارم هم ...

نه انشالله نگران نباش ..استرس براتون خوب نیست 

من خودم مشکلات روده و معده دارم و میدونم که وقتی اعصاب روده معدم بهم میریزه به جاهای دیگه بدنم دردش ...

منم الان حس میکنم دستم شکسته اصلا نمیدونم چکار کنم خسته شدم از زندگی ک فقط درد جسمی و روحی داره جز اینا هیچی نصیبم نشد

نه انشالله نگران نباش ..استرس براتون خوب نیست

فدای شما بشم خیلی لطف کردین این موقع صبح بیدار بودین منو اروم کردین خدا خیرتون بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40