سلام بچهها اگه میتونید به من کمک کنید و راهنمایی کنید اونایی که سابقه همچین علائمی رو داشتند راستش من ۵ هفته قبل رفتم سونوگرافی و سونوگرافی گفتش تو آبریزش داری منم گفتم بله حالا نمیدونستم که اون آبریزش عفونت بوده یا ترشحات عادی ولی دکتر سونو گفتش که احتمالاً کیسه آب بچه پاره شده یا سوراخ شده چون آب کیسه بچه کمه من دو هفته استرسزا را به سر کردم تا مجدداً رفتم یه سونوگرافی دیگه و ایشون هم گفتن که آب کیسه بچه در حد پایینترین لول طبیعیه من بهشون گفتم که سونوگرافی قبل که رفتم دکتر به من گفتش که احتمالاً کیسه آب شما سوراخ شده آیا این امکانش هست که کیسه آب من سوراخ شده باشه این پزشک گفتش که نه چون اگر سوراخ بود که الان یا کمتر شده بود یا اصلاً خشک شده بود و من همچنان ترشحات رو داشتم اما حرکات بچه کاملاً طبیعی و نرمال و خیلی خوب هم بود چون هر روز تکون میخوره و تکونهاشم خیلی زیاده کم نیست اما هر از گاهی که احساس میکنم ترشحاتم یکم بیشتر از حد شده باز اون استرس میاد سراغم که نکنه کیسه آبم پاره شده باشه و یا وقتی حرکات بچه کم میشه .
حالا استرس امروز من اینه که از صبح تا غروب بچه تکون میخورد اما از ساعت ۹ غروب تا الان که ساعت ۳ شبه تکون نخورده ولی گهگاهی یه تکون ریز میخوره آیا بچه توی شکمم خوابه یا اینکه این یک رد فلگه لطفاً هرکی تجربه این تاپیکی که نوشتم رو داره بیاد و استرس منو کم کنه