2777
2789
عنوان

با ماجرای امشب بهم ثابت شد جنی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنی نیستی بابا.منم خیلی اینطوری میشم به یچی فک میکنم یایه حرفی میزنم اتفاق میفته

کلا اینجوریم به خودم ایمان آوردم همیشه میگفتم نیست ولی این دیگه ته تهش بود

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

وای دقیقا مگه میشه عین همین چیزی که فکر میکردم اتفاق بیوفته عین همون سرعت زیاد دقیقا اون کسی که تو ذ ...

ما میخواستیم ماشینمون رو بفروشیم من باردا  بودم 

ی لحظه از ذهنم رد شد الان تصادف کنبم قیمت ماشینمون میاد پایین تر 

باورت میشه ده دقیقه نشد تصادف کردیم 😂😂😂🫡🫡

منم همینجوریم دقییقا

برگام ریخته دیگه کم کم از خودم میترسم 

بعضی چیزهای مثبت هم حدس می‌زنم ولی در کل همه چیز رو حدس میزنم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

ما میخواستیم ماشینمون رو بفروشیم من باردا بودم ی لحظه از ذهنم رد شد الان تصادف کنبم قیمت ماشینمون م ...

اصلا لعنت به این ذهن منفی مون واقعا

ولی به نظر من هر قدرتی دارید برای خودتون نگه دارید، چون دور از جون انرژی های منفی چشم زخم خیلی ها بالاست و در خوش‌بین ترین حالتش باعث از دست رفتن اون قدرت میشه 

و به قول دوست عزیزمون هم قدرت انرژی های منفی خودتون هم دست کم نگیرید چون جذب این ها بالاتر هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بالاخره عموت چی شدن؟سالمن؟

به طرز معجزه آسایی نجات پیدا کرد

مگه میشههههه؟اینقدر فجیع تصادف کنی بعد سالم بمونی

لعنت . نمیشه ام فرار کنی ازش

واقعا چیز های مثبت هم دریافت می‌کنه ولی بخش ترسناکش خیلی عجیبه

2810