2777
2789

نه والا مطب خودم که قشنگ ۴ ساعت باید بشینم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه واسه تو دلیم صلوات بفرستید صحیح و سالم بغلش کنم؟👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشترفته ام🧿🦋

نه والا مطب خودم که قشنگ ۴ ساعت باید بشینم

امروز از یه نفر که باردار بود شنیدم که قانون اومده خانم باردار نباید معطل کنن می گف هر جا میرم بیمارستان و.. سریع کارم راه میندازن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز از یه نفر که باردار بود شنیدم که قانون اومده خانم باردار نباید معطل کنن می گف هر جا میرم بیمار ...

عجیبه

برا من که اینطور نیست اینروزام همش مطب دکترام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه واسه تو دلیم صلوات بفرستید صحیح و سالم بغلش کنم؟👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشترفته ام🧿🦋

عجیبهبرا من که اینطور نیست اینروزام همش مطب دکترام

اره والا منم امروز رفتم سرم بزنم حالت تهوع شدید داشتم هر کاری کردم ک زودتر بزنه خیلی راحت گف برو بیمارستان منم چون شوهرم نبود نمی تونستم راه دور برم مجبور شدم تو صف بشینم الان حس می کنم سر ما دارم میخورم پر از میکروب و بیماری بود متاسفانه 

اره والا منم امروز رفتم سرم بزنم حالت تهوع شدید داشتم هر کاری کردم ک زودتر بزنه خیلی راحت گف برو بیم ...

به خودت استرس نده یه اسفند دود کن میکروب کشی شه

هفته چندی؟

من هفت هفته و ۳ روزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40