دو روزه دخترم اسهال و تب داشته حالشم زیاد خوب نیس و نق میزنه بردم دکتر سفکسیم داد و پدی لاک زیاد تفاوتی نکردو اسهالشم ادامه داشت، زنگ زدیم پسر دکتر اطفال ک خودشم دکتر عمومی هست و پزشک خانوادمونه گفتیم ببریمش سرم بزننش؟ گف نمیخواد شربت لوپرامید بدین بهش مام خریدیم دو بار هر بار دو سی سی دادم بار دوم نگاه کردم روش نوشته برا زیر دو سال کاملا ممنوعه تو اینترنتم نوشته ممنوعه و خطرناکه، چکار کنم شما سابقه داشته ب بچه زیر یسالتون بدین دخترم تازه رفته تو نه ماه🥹🥹
بدنش الان خیلی باید کم آب شده باشه و حتما ببر دکتر مجددا
❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿