2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم؟میشه بیشتر توضیح بدی؟خواهرمم میخواد بره

من خودم درس میخونم سو تفاهم نشه اینطوری نیست بگم درس نمیخونم مدرسه اذیتم کنه نه 

ولی مثلا من دانش آموز هم باید نهایی رو عالی بدم هم تست کنکورم رو ساپورت کنم فشار مضاعف داره روی من وارد میشه جدا از اون مدرسه هم می‌دونه بچه های نمونه و تیزهوشان خودشون درس میخونن بار ها شده درس رو کامل تدریس نمیکنن و میگن خودتون برید بخونید یا نکات مهم رو اشاره نمیکنن از بودجه بندی آزمون ها خیلی عقب هستن حتی یادمه فیزیک نتونست بودجه بندی امتحان نهایی رو برسونه دقیقا ۱۲ صفحه از کتاب فیزیک رو تدریس نکرد جدا از اون درس های بی فایده ای مثل دفاعی و آزمایشگاه رو خیلی حدی می‌گرفتن ما التماس میکردیم بزارید همین یک رنگ رو بچه ها تست بزنن نمیزاشتن یا رنگ ورزش ما میخواستیم تست بزنیم نمیزاشتن سر مسائل پیش پا افتاده ای ما رو میترسوندن همش هم تهدید و اهانت به دانش آموزان بود  از لحاظ درسی هم به من کمکی نکردن من خودم کلاس و کتاب گرفتم معدل کلاس ما که کلاس قوی دهم هم بود امسال دهم معدل کل کلاسی شد ۱۴/۵۶ فکر کنید ؟ 

من و چند تا از دوستام گفتیم اصلا انضباطمون رو صفر رد کنید نمیام مدرسه خودمون میخونیم ما که خودمون دو ماه آخر رو خوندیم معدلمون از ۱۹/۸۰ بالاتر شد حتی از لحاظ درسی هم ضعیفن مدارس خاص 

خب سوال اصلیمخونه میخریم؟تا کی؟شخص مورد نطرم دوستم داره؟پیام میده؟خواهرم مثل شما دلش میخواد تیزهوشان ...

حسم راجب خونه میگه ۵ سال دیگه😶

خسم میگه اون شخص فعلا نظری درموردتون نداره ولی شاید چند وقته دیگه خیلی دوستتون داشته باشه و حتما پیامتون میده حسم میگه ۳ ماه دیگه

خواهرتون هم حسم میگه نمونه رو حتما ولی تیزهوشان رو شاید به خاطر الویت بندیش در ثبت نام نتونه بره

🙂🍃

من ۱۱ سال پیش آزمون دادم هفتمو رفتم تیزهوشان

اصلا یادم نمیاد چی خوندم. یه کتاب برا ریاضی گرفتم. یکیم انگار اسمش تست های طلایی بود برای همه درسا بود.

فکر کنم الان مدل آزمون ورودیش فرق کرده اون زمان یه آزمون شبیه کنکور بود

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
😥

ناراحت نشید شایدم حسم اشتباه بگه گاهی

من نمیدونم حسم چجوریه تازه چند روزه دارم امتحانش میکنم و الان این جمله یهو امد توی ذهنم

کلا پیشنهادم به شما اینه فقط از نظر سرگرمی به حس ها و ف ال ها نگاه کنید😊🌹💕

🙂🍃