2777
2789
عنوان

منتظران نتایج بیاین دور هم باشیم

310 بازدید | 45 پست

اینجا هی حرص بخوریم و منتظر نتایج بمونیم و نتایج برسه و کلی کیف کنیم از نتیجه مون

به بچه هایی ام که امسال تجربه بوده برای سال موفقیتشون (اصطلاحا میگیم پشت کنکوری) انگیزه بدیم و ان شاالله خبر قبولی اونارم بشنویم

سوالای انتخاب رشته مونو بپرسیم و در مورد خوابگاه و وسایل مورد نیازش حرف بزنیم و خلاصه بمونیم پیش هم تا سنجش لطف کنه و بگه چه گلی کاشتیم😌❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رشتتون چیه 

ترازتون چقدر شد؟

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
2805

نتایج امروز میاد؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

خواهرای من لطفا بگید همه رشته های با سوابق و بی سوابق پیام نور و غیر انتفاعی و روزانه توی همون ۱۵٠تا کد رشته جا میگیره؟ 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

خواهرای من لطفا بگید همه رشته های با سوابق و بی سوابق پیام نور و غیر انتفاعی و روزانه توی همون ۱۵٠تا ...

اره

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

شما رشتتون چیه ترازتون چقدر شد؟

تجربیم و سال اولمه کنکور میدم 

ترازم خوب نشد راضی نیستم 

تراز نهاییم از تراز کنکورم بهتر بود 

دلم میخاد امسال هر طور شده برم دانشگاه 

2810