2777
2789
عنوان

من چرا اینقدر مادر بدیم

281 بازدید | 23 پست

پسرم یک سالشه ولی به شدت پرخاشگرو لجبازه و همش جیغ میزنه منم اعصابم نمیکشه قبل بچه دار شدن شخصیت ارومی داشتم ولی بعدش مدتی نمیخوابید الانم همش جیغ میزنه شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه بچم یه چیزیو میشکنه یا ریختو پاش میکنه با من دعوا میکنه منم اعصابم ضعیف شده گاهی سرش داد میزنم گاهی گریه میکنم گاهی میذارم گریه کنه ولی بعدش پشیمون میشم میگم نکنه ناشکری کردم  به خدا اعصابم ضعیف شده هم از لحاظ جسمی ضعیف شدم هم روحی ولی  اونقدر عذاب وجدان دارم که داره میکشه منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم تو اون سن بود دیوانه به تمام معنا بودم

چون واقعااا سخته

شبا درست نمیخوابید روزا همش بهم وصل بود 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم دقیقا مثل شما هستم پسرم یک سالشه خیلی اذیت میکنه اینقدر فشار به مغزم میاره که حتی میزنمش نمی‌دونم چیکار کنم دست خودم نیست از بچگیم زندگی سختی داشتم گفتم ازدواج کنم درست میشه درست که نشد هیچ خانواده همسرمم الان رو مغزم راه میرن 

2810