2777
2789

میشه بیاید تاپیک آخرم🙏♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ام تقریبا از هفت هشت ماهگی موقع پی پی کردن مقاومت میکرد و موقعیم که میخواست انجام بده گریه میکرد 

گذشت  گفتیم خوب میشه نشد مقاومتا  و گریه ها ادامه داشت تا اینکه دکترمبردیم  و شربت میداد دوهفته میدیدم هیچ تغییری نمیکنه و قطع میکردمش چندین دکتر سونو و ازمایش و هرکی نظری داشت و کاملا متفاوت طب سنتی باداروهاگیاهی درمان نشد تا اینکه دیگه دوسال ایناشده بود و من هنوز تحقیق و دنبال  یک دکتر خوب بودم(البته من سونو و ازمایش نداده بودچون نظرا خیلی متفاوت بود و من نمیخواستم بچه تواین سن کم اذیت شه) 

تا اینکه یک دکتر خوب خداروشکر تشخیص درست دادگفت  غذا خور که شده مدفوعش یکم سفت شده احساس بدی داشته و نگه میداشته و ترس ایجاد شده و الانم ترس از مدفوع داره روغن خوراکی داد گفت شش ماه بخوره،  نرم میشه و ترسش میریزه  و اگه کودک  بالا سه سال میشد و درمان نمیشد تنبلی میگرفت و من تقریبا سه هفته دادم و کامل خوب شد و دیگه ادامه ندادم داروشو....

تجربه من موفقیت با طب اسلامی بود.

پسرم توی 2ماهگی 4 روز مدفوع نکرد. استاد بابایی طب سنتی کار میکنه. پیام دادم توی اینستا بهش. گفت روغن گلسرخ جهت عقربه ساعت هر شب دور نافش ماساژ بدم. روز بعد شکم پسرم کار کرد. بعد از اون هروقت احساس میکنم میخواد یبوست بشه براش انجام میدم و حل میشه. الان که نزدیک 3 سالشه و مشکلی نداره خداروشکر.