2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بودجه ات چقدره؟؟؟ بچه ها دعوتند؟؟ دختر یا پسر؟؟؟؟ چند نفرند!؟؟؟ کدوم شهری؟؟؟ کامل اطلاعات بده.

هزینه اش اصلا مهم نیست

اره بچه ها حتما دعوتن

حافظمون پسره

تربت جامم

گلاب پاشی قبل شروع 

روشن کردن شمع

تزئین دیوار ها 

اگر دارید برای دختر خانم ها چادر نماز

جایزه کوچیک مثل گیره روسری یا رفترچع یا دستبند از اینا که دخترونه هستن  

پیکسل مذهبی هم میتونین جایزه بدین یا تسبیح

شیری کوچولو با شربت  هم واسه پذیرایی باشه خوبه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

میتونید سوال مذهبی بپرسید در حد بچه ها و جایزه بدید یا یه داستان مذهبی بگید و در مورد شخصیت هاش آخر سر سوال کنید مثلا تو این داستان پیامبر چه ویژگی،رفتار یا صفت خوبی داشت؟

و بعد هم جایزه بدید 

ولی یه خواهشا به کسایی که بلد نیستن یا مِن مِن میکنن دست رد نزنید به اونا هم جایزه بدید 

بچه خیلی بهش بر میخوره بیاد و جایزه نگیره

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

مرررررررسی😍❤

🩵🩵

مگه ختمه!!!

چیپس و پفک خوبه؟؟؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
2810