2777
2789
عنوان

حس میکنم بچم دوسم نداره

42 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر

پسرم یک سال و نیمشه و من خیلی دوسش دارم بعد از ده سال بچه دار شدم براش خیلی وقت میذارم بازی میکنیم بیرون می برمش خیلی صبوری میکنم در مقابل شلوغیاش و کلا باهاش مهربونم

ولی بچم با پدرش صمیمی تره وقتی میره سرکار پشت سرش گریه میکنه همش میگه بابا ولی با اینکه مامان گفتن بلده تا قبل از یک سالگیش میگفت مامان ولی دیگه نمیگه اصلا مامان نمیگه ۲۳ تا کلمه بلده 

خیلی دلم میگیره حس میکنم منو دوس نداره

بچه ها همشون همینن الکی به خودت نگرانی نده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان فکر کردم نوشتی حداقلللل ۱۳ سالشه

عزیزم ۱ و نیم سال اصلا سنی نیست ک راجع به علاقه صحبت کنی

تمام وجود اون بچه الان شمایی

خیالش راحته هستی نقطه امنشی ترسی از دوریت نداره

معلومه ک دوستت داره

به هیچ عنوان به این افکار پوچ فکر نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم 

برا اینه که کمتر باباشو میبینه و دلتنگ میشه 

تو را دوست مى‌داشتم؛ چنان که انگار تو آخرینِ عزیزانِ من بر روی زمینی... و تو رنجم دادی؛چنان که گویی من آخرینِ دشمنانِ تو بر روی زمینم !💔💔💔

اطرافیان طوری میگن من فک میکنم فقط بچه من اینجوره با اینکه من در زمینه تربیت بچه خیلی مطالعه میکنم و میخوام براش کم نذارم

مثلا من امروز برای اولین بار رفتم سر کار و بچم رو پیش مادرشوهرم گذاشتم و قرار شد یک روز در میون پیش مامانم و مادرشوهرم بذارمش

وقتی رفتم پشت سرم گریه نکرد فقط یکم غمگین نگام کرد وقتیم برگشتم برام ذوق نکرد....

همشون خندیدن گفتن انگار نه انگار مامانش اومد.‌‌..

من دلم گرفت یعنی منو دوست نداره؟